Говорим за домашни офиси все по-често, но как организираме домашен офис в супер малък апартамент? Не се тревожете, защото имаме куп предложения за мини бюра и кътове, които са с очарователен дизайн и напълно функционални!

Когато сме притиснати от обстоятелствата или размерите в нашия случай, трябва да сме комбинативни! На първо място е бюрото, то трябва да е малко, по-малко от стандартните. Предложението ни е, да изберете бюро по поръчка или направо да си измайсторите едно.

Едно дървено DIY бюро, би се вписало чудно в рустик обстановка или винтидж декор.

Ако пък сте се спрели на по-съвременни материали, може да го впишете и в индустриална, модернистична среда без проблем. Каквото и да решите, се погрижете за светлината!

Всички офиси са добре осветени, така че ще трябва да помислите къде да разположите домашният офис. Ако сте „нощна птица“, няма да зависите от дневната светлина, но ако сте по-активни сутрин, си изберете прозорец.

Мини офиси, предполагат обособен кът. Често, това е ъгъл или преградна стена, на която да разположите бюрото. Друг вариант е, да разположите мини офиса в спалнята, като реално той изпълнява двойна функция- на будоар например.

Задължително е, в мини офисът ви да има рафтове или лавици. Нямате място за цял шкаф или офис обзавеждане нали? Ок, бъдете гъвкави, използвайте стената!

Домашните стълби са страхотни домашни офиси! Приспособете домашната стълба- бюро, рафтове, закачалка…на практика всичко в едно!

Винаги избирайте комфортен стол за офиса! Тук, не правете компромис, защото се очаква да прекарвате часове в него.

Всеизвестен факт е, че стайните растения бутат нивата на стрес, така че помислете за любимите си цветя. Висящи, пълзящи, в големи саксии…ще ви е нужно нещо зелено, за да ви зарежда с енергия по по-различен начин от кафето.

Мини дом с мини домашен офис е абсолютно постижима цел! Разгърнете въображението си!

Източник: https://www.shelterness.com/cool-small-desks-tiny-workspaces/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.