Освежаване на домашният интериор, звучи толкова примамливо! Писна ли ви да гледате едни и същи стени и мебели? Готови сме, да споделим с вас няколко ефектни начина да промените, освежите и модернизирате интериора!

Стена акцент

Много сме говорили по темата, но акцентните стени са отново на мода и са незаменим начин за освежаване на декора. Лесен и ефектен трик, който ще смени атмосферата мигновено! През 2021, предпочитаните цветове са в топлата гама. Други изключително търсени цветове за акцентни стени са, нежно розово; успокояващи зелени тонове; цвят кобалт; бледо синьо.

Неутралните цветове, никога няма да загубят очарованието си, независимо кои ярки тонове са на мода. Комбинирайте неутрални, кремави и дървесни нюанси, за супер ефектен завършек!

Направете дома си мултифункционално местенце! В лудата 2021 година е ключово да можем да вършим всичко от дома си, така че си струва да обмислим разместване в интериора.

Неутралната гама от цветове, ще ви осигури така нужното спокойствие и релакс у дома!

Как да поберем фитнес, офис, онлайн конференции, учене, готвене в едно? Започвайте да обединявате зони! Комбинирайте спалнята с банята, сложете малко бюро в гардеробната, за да служи за офис зона. Слейте кухнята и трапезарията в едно и създайте по-просторно помещение.

Друг бюджетен и лесен трик, е да освежите кухненските шкафове с боя. През 2021, шкафовете в един цвят, бяха заменени от цветни комбинации. Можете да създадете настроение в кухнята като пребоядисате единия ред кухненски шкафове в друг цвят.

Спецификата на 2021 и фактът, че сме у дома за първи път толкова дълго, кара дизайнерите да създават и обмислят далеч по-уютни концепции за дома. Ефектните индъстриъл елементи и декори в студени цветове, отстъпват пред дървото като основен материал и топлите нюанси.

Добавете дървени елементи в интериора- столове, маса, шкаф или направо сменете настилката с ефектен ламинат.

Грабнете си идеи от нас и действайте!

Източник: https://www.shelterness.com/modernize-your-home-in-2021/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.