Лятната ваканция е времето, в което си мечтаем за освежаване на детската стая. Събрахме тази прекрасн колекция от модерни и свежи детски стаи. Защото всяко дете заслужава да има свое собствено пространство в дома. Дори когато братята и сестрите трябва да споделят едно помещение, е важно децата да имат поне някакъв контрол над интериора в пространството. Детските стаите в тази публикация възприемат идеята за причудливост и игривост. Крайните резултати са стаи, които, разбира се, са красиви, но също така и забавни, колоритни и дори практични. Тези стаи са парченце стил, който може да расте заедно със своите обитатели.

Детските стаи често имат повече функции от стаите за възрастни – те се нуждаят от място за сън, но също така и пространство за учене и игри и тн. Тази стая има предимството, че е доста голяма, но дизайнерът все още успява да направи повече пространство с елементи като вдлъбнато кътче за сън.  Но погледната от определен ъгъл не можете да кажете, че тази стая е за дете. Забавното осветление е релаксиращо и творческо.

В тази следваща двойка стаи виждаме как по-малко квадратни кадри могат да се превърнат в прекрасно място. Картографираната рисунка носи цвят в дизайна, но заглушените тонове правят външния вид по-скоро изтънчен, отколкото крехък. Отново имаме удобно място за спане и бюро за учене с много естествена светлина. Естествената светлина добавя допълнителни цветове към цветните аксесоари. Класическата цветова схема и драматични елементи като легло с балдахин правят тази стая привлекателна и забавна. Вариантите за съхранение и няколко игриви докосвания правят това прекрасно пространство както стилно, така и практично.

Разположена на 19.6 квадратни метра, тази жълта стая е за малко по-големи деца от някои от другите, включени в този пост. Удобното легло, рафтовете и уникалната стена правят стаята идеално място за артистичен тийнейджър. Акцентната стена дава малко индустриално докосване.

Вградените стелажи са практичен и елегантен елемент за детска стая, тъй като децата изглежда събират доста книги и учебници. Осветлението около леглото кара обитателите на тази стая да се чувстват като звездата на своето собствено шоу. Това наистина е една функционална и очарователна стая.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.