Представяме ви едно изключително креативно и ефективно решение за спестяване на пространство в малък апартамент.

Много хора мечтаят да направят своя дом в огромно имение или къща край някое село, но това не е реалността за повечето хора, особено за тези, които предпочитат да живеят в градовете. Градският живот идва с много предимства – културни, кулинарни, творчески – но често не идва с много пространство. Ori Systems предлагат изключително ефективна идея. С креативното легло-конзола, едно малко пространство може да бъде едновременно спалня, хол, работна площ и килер.

спестяване на пространство

Само с натискане на един бутон, леглото се плъзга настрани, оставяйки пространство за други дейности. Резултатът е апартамент, който е по-функционален и красив, отколкото всяка една комбинация от обзавеждане може да бъде.

спестяване на пространство

Когато е напълно удължено, на леглото има достатъчно място за спане. А за да е по-забавно, леглото може да се плъзне затворено, отваряйки пространство от другата страна на стаята. Около леглото има тонове рафтове, включително цяла развлекателна секция и дори закачалки за палта и торби.

спестяване на пространство

Важно е, че удобният дом има достатъчно пространство и пространстовото, дори и студио като това, позволява такъв тип решение. Дори и без да се поставя леглото, устройството прави уютна зона, за да се отпуснат обитателите от другата страна.

Модерният вид на устройството може да се съчетае с много различни стилове на интериорния дизайн. Работа от дома може да бъде трудно в студио пространство, но това решение определено е полезно. Рафтовете и съхранението са от решаващо значение за организирането на малко пространство.

Докато индустриалният стил в интериорният дизайн е семпъл, собствениците могат винаги да украсяват жилището като добавярт още цвят и интересни детайли.

спестяване на пространствоспестяване на пространствоспестяване на пространствоспестяване на пространство

Разбира се, никога не е излишно да донесете малко цвят от природата. Малкият бутон тук е всичко, което трябва ви трябва за да се задвижите, промяните и пренаредите елементите в различните конфигурации. Това наистина е едно страхотно решение за спестяване на пространство в малък апартамент или студио. Останете вдъхновени!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.