Перфектният кът за четене не е лесен за откриване! Той има задължителни компоненти, удобен стол или канапе биха свършили работа, но страстният читател има нужда от правилната обстановка и атмосфера.

За вас събрахме колекция от най-впечатляващите кътове за четене на които сме попадали. Независимо дали искате да се сгушите в удобен пашкул, скрити от всичко или предпочитате светло, просторно пространство и хамак в който да се излегнете, тук ще открите всичко!

Разгледайте предложенията ни и открийте вдъхновение, за да създадете своя прелестен кът сега.

Някои от почитателите на добрата кнога, обичат широки местенца, където да могат да се излегнат удобно. Прекрасно решение би било да преспособите перваза под прозореца. Разширете го до размерите на малък диван, снабдете го с няколко обемни, комфортни възглавници или малък дюшек и сте готови!

Изобилието от естествена светлина, гледката навън и любимите ви книги, ще създадат перфектната атмосфера за вашия мечтан кът за четене.

Усвоете ъгъл! Ъглите обикновено остават неусвоени в дома. Какъв по-прекрасен начин да ви служат от мек, светъл кът за четене!

Друг по-съвременен вариант е да се спрете на голям удобен стол с тематична прилежаща табуретка отпред.

Висяща плетена капсула! Освен че изглежда супер впечатляващо, тя наистина ще ви осигури усамотание и така нужната изолация от всичко наоколо.

Нестандартните форми в архитектурата на дома, могат да ви дадат идеи за вашият уникален кът за четене. Бъдете креативни и мислете разчупено.

Кръглите ратанови столове с лек бохо нюанс са перфектни. Покрийте ги с меки текстури, декоративни кожи или възглавници, за да си дадете максимален комфорт.

Може да се скриете удобно в пространството под стълбището ако имате такова. Създайте малка колибка с вградени рафтове, за да имате всичко най-любимо за четене под ръка.

Влезте направо в домашната библиотека! Едно от най-логичните места за къта за четене е самата библиотека. Вградете къта за четене директно в домашната библиотека.

Къта за четене е необходимо пространство в съвременния дом. Той лесно може да се превърне в домашен офис, където да се отдадете на работа с лаптопа или таблета си. Не пропускайте възможността да организирате такъв в дома си!

Източник: http://www.home-designing.com/best-cozy-reading-nooks-for-home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.