Лятото смело приближава, а с него и желанието ни за открити, просторни пространства и лекота в декора на дома. Днес ще ви покажем бохо-тропически микс, в който направо ще се влюбите!

Топлина и уют, прави декора в тези домове неустоимо приветлив и релаксиращ. Те са изпълнени с естетствени материали и текстури, а внимателно подбраният артуърк, ще прикове вниманието ви във всяко едно помещение.

Всеко от тях, разполага с пищна външна градина, която допринася за тропическото усещане и атмосфра.

В първият декор, откриваме интригуващ микс от LED ленти и лампиони, които правят светлината мека и успяват да преместят фокуса ни точно където дизайнерите целят.

Вторият, е заложил на архитектура с арки, които свързват различните помещения. Градината, е разположена върху голяма тераса с пленяваща гледка.

В Каса Де Джани, ни посреща светлосин бистър басейн във формата на Т, който заема по-голямата част от външната градина и прави компания на външната трапезария. Зелени палми, искряща вода и красива облицовка от камък ни пренасят в истинско райско кътче!

Гледка къма този бохо-тропически рай имате и от двете сплани, разположени на долното ниво на къщата. Те са снабдени с големи подвижни френски прозорци, които ви дават възможност да се потопите в атмосферата на градината в една стъпка.

Бохо-тропическият оазис, разполага и с големи балкони за протяжни слънчеви бани.

Основната всекидневна е щирока и просторна. Декорът е базиран на светло дърво, а на таванът е разположен вентилатор с красива перка, за онези горещи летни вечери.

Мебелите са светли и умело комбинирани с дървени столове и ратанови елементи.

Каса Алма е в класическа палитра, която ви дава онова бохо-тропическо спокойстве, което можете да усетите единствено на остров.

Доминират, топло сиво, бяло и дървесни тонове. Бохо духът е подчертан от плетените килими с по-груба текстура, ресни, глинени вази и гърнета и изобилие от дървени елементи.

Дограмата е в топъл светъл дървесен нюанс и създава натурална рамка за целия декор.

Не липсват и Рустик елементи, като масичката за кафе във всекидневната, придружена от красива керамика.

Арките в архитектурата на тази къща се простират отвъд прозорците и вратите, откриваме ги и във вградените рафтове и лавици.

Разгледайте галерията ни за повече бохо-тропически идеи. Те ще ви дадат онази лека въздушност и спокойствие в декора с нотка екзотика!

Източник: http://www.home-designing.com/tropical-boho-homes-with-beautiful-vignettes-vistas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.