Еклектиката в домашния декор ни помага да комбинираме всички свои любими неща и да се изразим далеч по-пълноценно като личност. Любовта ни към съвременните мебели може спокойно да съжителства с вещи втора ръка или нещо много традиционно като излъчване.

В една еклектична палитра, можем да съчетаем всичко! Ярките цветове срещат пастелните тонове, а контрастът „изскача“ на най-неочаквани места.

Днес, имаме две неустоими предложения за вас. Два апартамента, чийто интериор направо залива сетвата ви с прелестни комбинации и мотиви.

Декорът им не само ще ви зареди с вдъхновение, но и ще демонстрира как можем да накараме лекия въздушен декор да съществува заедно с функционален домашен кът за работа.

Първият апартамент е съвременно лофт-студио, където първият етаж е смесица между работно пространство и домашно уют.

В дом номер две, елегантният дизайн на всекидневната е прекъснат от стилизиран и изчистен работен кът.

Еклектиката властва в тези 57 кв.м. Намиращи се в Лондон. Благодарение на изключително високите тавани, младите му обитатели са успели да качат спалнята на втория етаж на студиото.

Това, разбира се, освобождава площ, която те са адаптирали като домашен офис в основната част на дома си.

Декорът на този дом е синоним на индивидуалността и личния стил. Свежите нежни цветове, правят атмосферата забележително пролетна и лека.

Още на входа ни посреща индъстриъл нотка в лицето на гола бетонна стена, само за да ни отведе във вскидневната, където нещата вземат обрат и се потапяме в тотална Бохо вселена. Изобилие от естествено дърво, плетени ратанови мебели, нежни нюанси, щампи с цветя и стайни растения.

Еклектичен и стилен, дом номер две ни посреща с диван в бледо розово и невероятен килим в контрастиращо тъмно синьо.

Интериорът е деликатен и изящен. Смесица от строги линии и пищност.

Антрето е с изискан и семпъл дизайн в бяло и черно, а погледът ни бива мигновено прикован от бутиков стол, същинско произведение на изкуството.

Стените на трапезарията са обагрени с цветя и птици в синьо и зелено.

Кухнята е ослепителна- изпълнена със светлина, с уникален кухненси остров и два разчупени полилея. Еклектиката тук, откриваме в рустикално- модерно комбо, което оставя уютно усещане в наблюдателя.

Разгледайте галерията ни, където ще откриете вдъхновяващи съчетания и идеи за декор!

Източник: http://www.home-designing.com/eclectic-apartment-interiors-with-serious-workspaces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.