Сладки, компактни и цветни, тези три очарователни френски апартамента са истинска глъдка свеж въздух в интериорно отношение! Всеки един от тях, е с дизайн, който предлага нов поглед и разнородни идеи за малки простраства. Знаем, че да живееш „на тясно“, е предизвикателство, но и приключение ако знаем как да организираме интериора оптимално. А и в ерата на минимализма, всеки от нас се опитва да избяга от бясното консумиране на ресурси, което включва и площта на която избираме да живеем.

Ще направим мини обикола през апартамент тип студио с едва 19 кв.м. площ, окачено легло и страхотно комбо от баня и прелално помещение.

След това, ще посетим един различен дом с интригуваща мансардна архитектура, скосен таван и площ от 30 кв.м.

Апартамент номер три, е светъл и просторен дом с площ от 36 кв.м. разположен в скрита китна градина в Париж!

Френски вайб, приветливост и много свежест в декора, ни посрещат в това компактно студио.

Стратегически подреден, интериорът му го прави забележително просторно като усещане.

Той включва, окачено легло, точно над входната врата и малка блок баня. Тази структура, създава дефинирано пространство около входа на дома, като услужливо го отделя от малката отворена част за векидневно обитаване.

Спалнята на частичният мини втори етаж е боядисана в ослепитено наситено зелено и създава приятен контраст с останалата част на дома, която е в снежно бяло.

Обещахме ви забавен тавански апартамент и ето го и него!

Разчупената архитектура сякаш допълва цветните решения в декора на този френски дом.

Навсякъде са разпръснати цветни акценти, което сякаш ви отвлича от атипичните форми на простраството и кара погледът ви неспирно да „опипва“ и разучава.

Вграден диван, артистично запълва странен ъгъл, а нишата за книги в съседство му придава двойна функция и той моментално се превръща в кът за четене и релакс.

Зелената кухня тук е заела по-голяма площ, защото е приютила и малката трапезария.

В останалата част на дома, типично по френски, доминира бялото и дървеният под с цветни експлозии от цветове под формата на възглавнички и декорация.

Последният ни претендент е реновиран „стар самотник“, който сега блести в Бохо-шик декор и естетика.

Посреща ни просторна всекидневна, килим тип рогоска, плетен стол от ратан и приковаващ погледа кадифен диван в изумруден цвят.

Фрнски градински вайб в лицето на сладка малка трапезария с два зелени дървени стола и уютно вградено диванче срещу тях.

Спалнята, е свързана с озтаналата площ на дома с декоративен прозорец, който пропуска естествена светлина навсякъде.

Завесите в розово създават сладък контраст и добавят шикозност в декорът и.

И трите апартамента, които ви предстваихме днес, са с невероятно харизматичен интериор, много характер и запомнящ се артистичен почерк. Ако сте се ориентирали към малките домове, грабнете си идея от романтична Франция и нейните дизайнери!

Източник: http://www.home-designing.com/3-charming-small-french-apartments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.