Всекидневната, е комуникативният център във всеки дом.

Това е мястото в което прекарваме по-голямата част от времето си, релаксираме или се наслаждаваме на компанията на любимите си хора и приятелите си.

Подбора на вярната цветна комбинация във всекидневната може да зададе тона на общата атмосфера в целия ви дом. Трудно е да се спрем на конкретна комбинация в целия хаос от идеи и предложения и именно тук се намесваме ние, за да ви дадем няколко абсолютно свежи идеи.

Колекцията ни от декоративни предложения за всекидневната, ще ви помогне да създадете перфектният микс от цветове, който отразява вашата уникална индивидуалност и стил.

От приглушени, уютни тонове до енергизиращи, ярки цветове, подборът ни почти сигурно, ще уцели вкусът ви.

Една от може би най-популярните комбинации е черно и бяло. Характерно решение в сигурен контраст за Сканди-шик излъчване.

Ако искате да създадете усещане за топла прегръдка във всекидневната, заложете на кремавите нюанси- бежово, цвят сметана и бяло в топлия спектър.

Бонбонените нежни цветове, ще ви успокоят след натоварен ден навън.

Изберете пастелни цветове, за да въведете нещо по-смело като комбинация. Ако виждате всекидневната в категорични цветове, но не искате да са ярки и натрапчиви, пастелните тонове са вашето решение.

Внесете бохо-рустик вайб с присъствието на теракота и глина. Прекрасна комбинация с бледо бежов цвят на стените.

Прелейте оранжеви отенъци в контролирани експлозии от естествена зеленина, за да се зареждате с енергия веднага щом влезете във всекидневната си.

Свежата и весела атмосфера е в комбото от розово и зелено! Тази комбинация е истинско вдъхновяващо откритие и наслада за сетивата.

За да демострирате повече решителност и лека строгост заложете на червеното в декора. Комбинирайте го с тъмно синьо и оранжеви нотки, за да получите наистина жив вайб във всекидневната.

Експериментирайте с цветове в сезона на ремонтите, за да промените настроението на дома си мигновено!

Източник: http://www.home-designing.com/living-room-color-combination-ideas-tips-photos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.