Бежово в интериора репрезентира нежност и мекота. Декор, които ви помагат да отпуснете съзнанието си и да си отпочинете качествено. Светлият неутрален тон, носи релаксираща топлина и прави съвременният дом приветлив и уютен.

В двата декора които сме избрали днес, ви показваме как да добавите шикозен стил и впечатляващи акценти в спокойната атмосфера на бежово и цвят мляко с кафе.

Ще почерим вдъхновение от два апартамента с умерен размер и отворен план. Те комбинират успокояващи цветни теми със смели акценти в черно.

Първия ни кандидат е с площ от 80 кв.м. Веднага се потапяме в красивата атмосфера на всекидневна във вариации на бежово. Диванът, килимът, столовете и масичката за кафе си играят в различни комбинации.

Естествено дърво в комбинация с мек бежов цвят, цвят мляко с кафе и ратан. Разбира се не липсват така нужните акценти в черно-бяло и сиво, които помагат на всичко останало да се дефинира в пространството.

Завесите в топло бежово падат тежко и рамкират прозорците по великолепен начин.

Черна конзолна мебел се спуска по протежението на стаята ниско до земята като обособява телевизионния кът.

Зад дивана във всекидневната е разположена голяма маса за хранене в бяло в комапнията на няколко плетени стола в бежово. Контраст създава красив вертикален черен скрин, прилепен за едната странична стена.

Вторият апартамент, в който надникваме, носи парижански дух в декора си. Тук можем да се насладим на ламперия в бледо бежово, красиви стенни инсталации, артуърк дефиниран във фини черни рамки и пухкав обемен бял диван.

Ниската масичка от два компонента, има черен елемент, който деликатно си говори с малките черни акценти в декора като футуристичният лампион над дивана например.

Акцентите в черно тук създават внезапен и красив контраст с неутралните цветове в декора, което създава усещане за изтънчен финес и носи духа на Франция.

Трапезарията е малка и кокетна. Решена е в кръгли форми и е ситуирана мажду кухнята и всекидневната. Бяла кръгла маса е кацнала върху кръгъл килим с грубовата стекстура, изтъкан от естествена материя.

Столовете са с приятен заоблен дизайн, решени са в два компонента- дървена основа и крака, и меки облегалки и седалки в бяло.

Кухнята е с изчистен дизайн, и въпреки че е в бяло, не носи стерилно усещане. Балансирана е с лавици и елменти в светло естествено дърво, а кухненските шкафове са с малки дръжки в черно.

Надяваме се, че сме ви вдъхновили с нашите предложения за декор в бежово, както и че сме ви дали интересни идеи как да балансирате подобен интериор.

Източник: http://www.home-designing.com/painting-mellow-moods-with-beige-home-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.