Oбикновената бяла или черна врата на хладилника ви се струва твърде скучна? Това е вълнуваща опция за декориране на кухненския интериор. Модерните кухненски уреди, включително хладилниците, трябва да бъдат ярки, стилни и интересни. Кухненският хладилник може да бъде боядисан на всякакъв цвят и декориран с различни вълнуващи изображения, за да се създаде енергично настроение. Днес цветният хладилник е част от съвременния дизайн на кухнята. А кухнята е сърцето на дома. Ето защо обичам да я редекорирам и преобразявам на няколко месеца – било според сезона или ако предстоят празници. Ако имате желание или нужда от актуализиране на кухнята, но не можете да си позволите нови уреди – защо да не преобразите стария си хладилник като го превърнете в забавна част от кухнята. Вижте тези креативни идеи за декорация на хладилник. От прости неща като боядисване до декупаж – проверете всички идеи по-долу!

Хладилник с декупажирани снимки
Преобразувайте хладилника си с няколко любими изображения.

Хладилник с декорации
С малко боя и добавяне на декорации или орнаменти – имате нов хладилник и то във френски стил.

Залепете фолио
Залепете хубава хартия или фолио.

 

Заложете на златистото
Направете обикновения бял хладилник златен с малко златен спрей.

Bosch, Smeg и други големи производители на кухненски уреди експериментират с външния вид на хладилните врати от известно време, а сега съвременните художници на графичен дизайн предлагат червени, жълти, оранжеви, светлозелени, сини или лилави хладилници, с красиви и колоритни изображения.

Какъв по-добър начин да се оживи кухнята от това да добавите малко цвят, декорирайки хладилника? Можете да приложите тези идеи както на ретро хладилник или по-стар класически уред. Бабата на една приятелка все още има хладилник от 70-те години в цвят горчица – красиво и поддържано. Кара ме да се усмихвам всеки път, когато я посещавам. Така че защо да не експериментирате и да придадете индивидуалност на интериора в кухнята благодарение на хладилника, разбира се! А забавлението е гарантирано!

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.