Не бързайте да се отчайвате от малката си външна площ. Ако имате малка тераса, балкон, външен вход или вътрешен двор, можете да създадете свежо и привлекателно пространство за забавление и живот на открито с най-добрите минималистични продукти за вътрешен двор. Ето някои най-добрите малки открити пространства за вдъхновение и продукти за мечтания екстериор.

Опциите за сядане, които не се сгъват или свиват, може да не са подходящи, ако имате малка тераса или балкон. Възглавниците за сядане за добра алтернатива на табуретка или столове. Гостите със сигурност ще харесат новостта на седенето на пода в един по-интимен, небрежен и непринуден стил.

Дизайн на балкона, който максимизира ъгъла
Създайте уютен кът за сядане на малкия балкон като го ситуирате точно в ъгъла! Модулните външни мебели могат да се групират, за да се разшири пространстово или просто да разместите. Завършете облика с килим на открито, който определя пространството, квадратна табуретка, която може да се превърне и в масичка за кафе, свещи, за да осветите зоната и изобилие от саксийни растения.

Възползвайте се максимално от малкият кът, като увеличите максимално пространството. Заложете на дървен под, за да разкрасите малката тераса. Добавете пейка за съхранение, а отгоре добавете възглавници за комфорт. След това намерете предмети и аксесоари, които могат да висят от парапета.

Малка кухня на открито за голямо забавление
Създаването на външна кухня е един от най-важните елементи от многото списъци с желания на собствениците на жилища. Но какво ще стане ако имате малък бюджет или малка открита площ? Все още можете да пресъздадете вградена външна кухня, която е модулна и достъпна. Направете така, като изберете малка скара и добавете странична маса или малка подготвителна маса, която да седи до вашата скара. Завършете външния вид като поставите празнични външни светлини.

 

Малка градина с вертикална градинска и ярки цветове
Това очарователно малко външно пространство е лесно да се пресъздаде. Изберете малка кръгла маса и столове, които лесно се сгъват и също толкова лесно се съхраняват, когато не са необходими.

Разположете зеленина и цветя, които растат нагоре или висят под формата вертикална градина на стената… Веднага ще внесете магически градински ефект.

Вдъхновение

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.