С приятелите ми обичаме да си оставяме съобщения едни на други. Точно като децата – предпочитаме да изразяваме своите емоции мечти, мисли и настроения чрез рисунките. Тези дни сме обсебени от идеята за инсталиране на черна дъска или стена в интериора.

Не е особено практично да рисуваме или да оставяме каквито и да е съобщения на любимите ни хора, на децата или просто да драскаме каквото ни вълнува на стените. Все пак не сме на улицата за да драскаме като деца. Така ли е…?

Нека направим дома по-приятен като си направим черна дъска! И е гарантирано, че веселбите започват! Нека се забавляваме!

Не трябва да робуваме на къщата или апартамента, който обитаваме –  а той трябва да служи на нас. Как да стане това? Като си сложим черна дъска в интериора. Разбира се не става дума за онези големи черни тежки дъски от като от училище – има много по-лесни начини.

Чрез специална боя можем да превърнем всяка повърхност в дъска, подходяща за рисуване с тебешир. Бихте могли да боядисате дори мебелите и стените с черна боя.

Боята е на водна основа и е лесна за употреба. Нанася се с четка или валяк. 100 ml от нея са достатъчни за около 1 кв.м. като се нанасят задължително  2 ръце (2 слоя). След рисуване с тебешир лесно се чисти с вода.

Подрбахме няколко интериора, в които са използвани черни дъски. Всички те са толкова прекрасни, че са подходящи за офис, ресторант, детска стая, кухня, спалня, всекидневна… Използвайте въображението си  и всекидневно променяйте интериора –  забававно е да оставяте различни съобщения на хората, с които съжителствате.

Черната дъска ще е изключителна радост за децата ви. Рисуването по стените ще ги направи щастиливи и весели, а и освен това – ще насърчите тяхното въображение и креативно мислене. Дайте  възможност всички да развихрят цялото си вдъхновение и направете атмосфертата много по-весела. Домът е място за забавление и незабравими емоции.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.