Представяме ви един великолепен дизайн на бутик за дрехи, който завладява със своята елегантност и компактност.

Pierre Cardin е бранд, който се асоциира с безупречен стил и именно така бихме обобщили дизайна на най-новия бутик на марката, намиращ се в Mall Galleria Burgas.
Компактен, но елегантен и уютен.


Мраморът придава класа и стил на интериора. Той е поставен не просто на пода, а и по продължението на стената – „визитката“ на магазина.


Дървена ламперия с декоративни акценти създава уют на помещението. То само по себе си е с доста оскъдна площ, която обаче оптически е разширена чрез позиционирането на огледална стена. Тя е допълнителна опция за оглеждане, освен в двете съблекални, които са много елегантно позиционирани по начин, по който едновременно са видими и невидими, а уловката е в завесите им, които играят и декоративна роля.

Не e пренебрегнат и таванът. Осветителните тела по него, са съобразени с мраморния под, като е търсена симетрията помежду им, черните мраморни ивици по пода следват черните шини с прожектори по тавана.

Те придават доста модерно излъчване на бутика, в който мебелите ги има, но са някак незабележими – стъклени и вписани в интериора, така че да извършват своята функция, но да не превземат помещението. Малките елементи и дребни щрихи, като картини и вази, са декоративният завършек на новото модно бижу на Бургас.

Интериорният дизайн: Extravagance Design.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.