Представяме ви зашеметяващият нов дом на Натали Портман!

Дълбокото любопитство относно личния живот на известните личности явно никога няма да спре. Какво правят, когато не са пред обектива? Как се държат? И най-важното, как живеят? За наше щастие, понякога имаме възможност да надникнем в дома на някоя личност от шоу бизнеса и да вкусим от нейният начин на живот. Така, ние простосмъртните, можем да се превъплътим в нея и да живеем в меката на лукса.

В този момент прекрачваме прага на частното имение Монтесито, собственост на носителката на оскар актриса – Натали Портман. Домът ѝ е с площ от 370.77 кв.м. и е дело на архитекта Бартон Майерс. Разположен е на склона на хълм, близо до Санта Моника и включва четири спални, пет бани и зашеметяваща кухня.

Нека ви разведем във вътрешността му и видим какво още се крие вътре.

Задната страна на къщата разкрива прекрасно открито пространство, богато озеленено, притегателен център за забавления с цялото семейство, потопено в свежия бриз на Тихия океан. Интериорът е перфектно подбран, уникатните масички за кафе са просто част от един луксозен дизайнерски пъзел. Отворените пространства и гледката към океана, са несъмнено едни от най-привлекателните черти на този дом, но без удобен стол за четене, като този който виждаме, не бихме могли да се насладим на идилията напълно.

Концепцията с открита площ в дома изобилства от местенца за събирания, както тази прекрасна вътрешна гостна, кацнала под огромен полилей. През студените месеци, които не са много по тихоокеанското крайбрежие, къщата може да бъде затворена с ролетни прозорци, което би я съхранило топла.

Бидейки възпитаник на университета Харвърд, Портман със сигурност се нуждае от кътче за четене и релаксация в дома си. Тази домашна библиотека е префектният пример за уют за всички любители на четенето. Когато домът ти разполага с толкова зашеметяваща океанска гледка, искаш тя да се разкрива колкото може по-често. Ето как тази спалня се слива с дворът, като предлага подвижна стъклена стена. Дори малките спални изглеждат просторни, благодарение на френските прозорци. Централно място в екстериора на къщата заема прецизното озеленяване в калифорнийски стил. Външно огнище, придружено от открита гостна е идеалното място да за събиране с известните ти съседи като Опра и Елън Дедженерес.

Комбинацията от бетон и стъкло кара басейнът почти да изчезне от поглед, превръщайки се в някак естесвена характеристика на хълма. Задният двор е щедро осеян със зеленина устойчива на суша. Дори местата без океанска гледка, разкриват забележителности.

Както вече споменахме, океанът е незаменимото зрънце лукс тук. Провинциалният привкус е внесен от дървените мебели, който подчертават естесвената красота на мястото и са в хармония със заобикалящата го природа. Спиращата дъха гледка към океана със сигурност е изиграла решаваща роля в закупуването на този имот.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.