Отново сме на вълна детски стаи… Може би планирате ремонт или освежаване на детската стая в навечерието на първият учебен ден…? Вижте тези изключителни идеи за окачени тавани за детската стая…

Едно от местата, което със сигурност предизвиква креативността ни, е детската стая. Децата обожават цветовете и различни теми и декори, за това и начините да декорираме стаята им са най-разнообразни. Едно от декоративните решения е окаченият декоративен таван. Това ще накара стаята им да изглежда наистина зашеметяваща. Окачените тавани и стенни декорации са направени от гипс картон. Той се оформя лесно и можете да неправите цветя, пеперуди или каквото и да е друго в детската стая. Можете да сложите декорацията на стена или на тавана.

Както забелязвате, от този материал могат да се изработят всякакви декорации. Освен декоративни могат да имат и функционална страна, например, някои от тях могат да бъдат приспособени за рафтове, в случай, че не ви трябват още мебели или пък преградни стени… Защо не? Тези, които са инсталирани на тавана, под формата на така наречените окачени тавани, могат да са още по-ефектни заради вграденото скрито LED осветление. Някои лампички наподобяват звездно блещукане и създават усещането за нощуване под откритото звездно небе. Колко невероятно!

Направете или купете декорацията в тон с декорацията на детската стая. Ако например имате цветя или сърца за щампа по килима или спалните комплекти, можете да сложите такава декорация за стена или на тавана.

Окаченият таван или гипсов елемент на стената е може би прекален за всекидневната или друго помещение предимно обитавано от възрастните у дома, но детската стая е друго измерение. Там става въпрос за мечти, игри, смях и много цветове, които да развихрят въображението на детето ви.

Харесаха ли ви нашите предложения?

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.