Трябва ви само поглед към тази крайбрежна вила, за да се убедите, че можете да живеете като в сън тук, в реалността. Любител на морето или не, авантюристичният интериор на този италиански крайбрежен дом, ще запали любовта ви към морето и брега. Всъщност очарованието на тази вила се крие в комбинацията между вдъхновяващ приключенски дух и пълната функционалност на дома. Можете да се наслаждавате на идиличната гледка и да се потопите в комфорта на тази прекрасна къща.

Тя е познавала и по-лоши времена, кой би повярвал, че е възстановена от почти развалина, която не е разполагала дори със тоалетна. Дизайнерите Емил Хумберт и Кристоф Пойет са се наели с почти непосилната задача по нейното реновиране и трансформацията в модерен дом с колоритно излъчване, като едновременно с това са оптимизирали максимално пространството и обемите. Сега, къщата разполага с три стаи от около десет квадратни метра и веранда с размер около три квадратни метра и принадлежи на артист.

Цветовете, акцентите, декора и обзавеждането както и материалите, които са използвани са в абсолютен синхрон и се допълват взаимно. Бялото е навсякъде и е умишлен ход от страна на дизайнерите. Белият цвят естествено отразява и увеличава естествената светлина, също така служи за платно на естествената красота на крайбрежието.

Рамките на всички прозорци например, също са бели. Така се постига ефекта на галерията, те сякаш са картини в бели рамки, а не стандартна част от постройката. Верандата разполага с вградено пиано, различни детайли и орнаменти както и цветя, който оживяват и освежават цялата атмосфера. Кухнята е много стилна, разполага с месингова мивка, готварска печка дори приборите са в унисон с белите кухненски шкафове и плотове от бял мрамор.

В спалните можете да се насладите на изработените по поръчка легла. Навсякъде са използвани уникални материали, лакирано дърво, антични огледала, висящи столове и памучни тъкани в спалните и всекидневната. В стълбите са вградени шкафове, втората спалня разполага с малка съблекалня. Дори покривът се е превърнал в релаксиращо местенце с прекрасна и удобна люлка.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.