Здравейте, скъпи читатели! Разгледайте тези идеи за креативна и модерна таванска детска стая! Независимо от възрастта и пола ви се обзалагаме, че тези идеи ще хванат окото ви.  Понеже винаги ни се е искало да проектираме таванска детска стая, беше доста трудно да се спрем на ограничен брой предложения, а идеите са безумно много. Толкова са прекрасни и пълни с живот, че нямаме търпение да ви ги покажем. Приятно четене!

Стая с две детски легла
Когато споделяш стая с някого, трябва да се опиташ да се възползваш максимално от собственото си пространство. Тук имаме няколко предложения за споделени детски стаи. Обърнете внимание на факта, че те са декорирани много минималистично.

Прекрасна таванска стая за момче

Детска стая с жълта стена

Скандинавска, бяла детска стая
Няма дете, което да не обича люлките. Защо не сложите люлка в детската стая? Това е прекрасно решение за таванската детска стая, защото тя разполага с висок таван и често с греди, които идват на помощ при монтажа и сигурността.

Момичешка детска стая
Романтика, игривост и закачливост…

Децата просто искат да се забавляват. Ето защо трябва да им осигурите достатъчно пространство, в което да могат качествено да се забавляват, играейки различни игри. Като говорим за цветни игрални площадки, следващият пример наистина ще ви грабне!

Не е лесно да отглеждаш три деца, особено ако не можете да им предоставите отделни стаи. Тогава таванското помещение идва на помощ, използвайте пълният му капацитет, за да получите мечтаната детска стая. Тази стая е много модерна и специална, и разполага с всичко за което едно дете може да се сети.

Съвременни, разкошни тавански детски стаи
Надявам се сме успели да ви убедим, че няма по-готина детска стая от таванската! Дизайнът им е очарователен, а ето и черешката на тортата!

 

Това са нашите идеи за декорация на таванска детска стая. Имате ли си вече любима?

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.