Представяме ви интериорен проект „С дъх на шоколад“ – модерен апартамент, чиито интериор е дело на дизайнерите от студио Baraka. Приветстваме всички любители на шоколада и модерния интериорен дизайн да разгледат и да се вдъхновят от този проект!

Приветстваме всички любители на шоколада и модерния интериорен дизайн да разгледат и да се вдъхновят от този проект.

Апартаментът има ествествено предимство и даденост – естествена дневна светлина навлиза през големите прозорци. Свежият вид и настроение се гарантират не само заради саксийните цветя – ефектът се постига и от акцента във всекидневната, а именно зеленото кресло.

Интериорен проект „С дъх на шоколад“ e стилен апартамент със свежо и нежно излъчване. Меките натурални тонове на стените и белите мебели контрастират с цветните акценти, създавайки жизнерадостно настроение на целия интериор. Характерът, романтиката и уютът се усещат във всеки детайл от дома.

Кухнята е кокетно местенце, решено в преобладаващо бял цвят и отново имаме зелени акценти. Забелязахте ли нещо много любимо на нашия екип? Да! Белите декоративни тухлички са гърба на плота ни карат да се усмихнем. Обожаваме и ретро полъха кухненското пространство!

Пастелни светли тонове и нежни аксесоари забелязваме в детската стая. Приветливо местенце, нали?

Спалнята на родителите се обособява като стилно място за релаксация.

Баня и тоалетна са обединени в едно. Имаме малка ниша в банята, което е страхотно решение за съхранение на душ гел и всички продукти за баня вместо скучните етажерки.На колажите „преди и след“ се вижда как е изглеждал преди и сега.

В проекта са местени стени и затваряни част от отворите на прозорци, което се вижда ясно от колажите.

 

Личи си, че дизайнерите от студио Барака моделират и променят пространства забавлявайки се.

Интериорен дизайн: baraka-lab.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.