Привет, прекрасни читатели! Не мърдайте от мястото си, защото днес ще ви покажем нещо наистина готино – най-впечатляващите библиотеки за стена! Независимо дали сте запалени любители на книгите или пък използвате домашната библиотека като част от интериора, сме сигурни, че тук има за всекиго по нещо. Днес ще ви представим едни от най-прекрасните идеи за стенни домашни библиотеки. Има прекрасни предложения, които можете да използвате и да постигнете изящни резултати.

Уникални дървени стенни лавици
Виждали ли сте нещо подобно? Това е толкова хубаво декоративно, но практично  решение, а най-хубавото в този проект, е че можете да си го изработите сами.

Идеи за ъглови библиотеки
Ъгловите лавици са прекрасно решение, което ви помага да оползотворите цялото използваемо място по стените. Разгледайте предложенията ни долу и вижте кое ви допада най-много.

Оригинална идея за лавици за книги
За всички вас, нестандартни и креативни души имаме нещо наистина специално. Това са масивни дървени лавици изработени във формата на лястовица. Това е прекрасна идея за детска стая или арт ателие.

Лавици за книги тип лабиринт

Стенна библиотека във формата на спирала

Невероятни висящи лавици
Какво ще кажете за предложението отдолу? Прекрасен и полезен интериорен елемент – висящо стенно скеле библиотека.

Идеи за стенна библиотека тип дърво
Като цяло присъствието на дървото като елемент в семейният дом има много сакрално и специално значение, защото то само по себе си символизира семейството. Ако обичате да прекарвате време заедно, сме сигурни, че домашната библиотека във формата на дърво е за вас. Можете да направите инсталацията във всяка стая и да я направите колкото голяма и разклонена искате. Каквото и да сложите на нея, ще изглежда страхотно, вижте предложенията ни.

Ултра модерни лавици с вградено осветление

Нестандартна стенна библиотека

Библиотека със стенни щифтове

Окачена стенна библиотека

Как ви се сториха предложенията ни? Не са ли прекрасни?
Останете вдъхновени…

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.