Здравейте, скъпи читатели! Днес сме подготвили нещо за малките ни читатели – грабнете тези хитри идеи за “направи си сам” за кошчета за съхранение на книги! Ако детето ви обича книгите и ги имате в изобилие разхвърляни наоколо, може би това е умно и практично решение на проблема. Хрумна ни идея за органайзери, но много по-симпатични от обикновените. Тук сме събрали предложения, които ще ви помогнат да внесете ред в безпорядъка наоколо.

В опит да върнете към живот всичко излязло от употреба, ето идея как да направите това със старата бебешка люлка. Можете да я боядисате и да оживее отново като кош за книги.

Хвърлете поглед на този спретнат органайзер за детски книги. Направен е от дърво. Доста е семпъл и не изисква особени усилия, за да го изработите сами. Също така, можете да пригодите някаква платнена торба, в която малчуганите да събират играчките си и всякакви други дреболии, след като приключи времето за игра.

Това е един страхотен проект, направен от изрезки от стари вестници и списания. Този проект е малко по-трудно изпълним, но със сигурност си заслужава да се захванете с него. Просто трябва да се позанимавате с изрязване на хартиени ивици, които да навиете на кръгчета с различен диаметър както е показано на снимката, залепете с лепило за хартия и готово! Можете да експериментирате с формите и размера.

Освен да приспособите или изработите торба за играчки, можете да направите органайзера във формата на любим техен предмет, можете да залепите тяхна рисунка или да сложите апликация с формата на любима играчка.

Най-хубавото в тези проекти е, че няма да ви струват цяло състояние. Много често са толкова лесноизпълними, че често изненадват с краткото време, което отнемат.

Използвайте идеите ни, за да сътворите своят дом мечта и да зарадвате своите мъници, а защо не и да ги приучите към ред с усмивка!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.