Привет, прекрасни читатели! Днес ви предлагаме прекрасни идеи за това как да използвате рационално пространството под стълбите. Повечето от вас, които обитават дом със вътрешно стълбище, вероятно просто го мразят, но е време да се замислят какво всъщност им предлага то, вместо да се фокусират върху негативите.

И така, има много функционални решения, които ви предлага вътрешното стълбище. Например, можете да използвате пространството под него за складиране на вещи или можете да го трансформирате в още една стая, която да направи дома ви още по-удобен. От каквото и да се нуждаете може би е тук и сме убедени, че ще ви дадем няколко полезни съвета. Вижте предложенията ни!

Шкафовете под стълбите са едно от най-стандартните решения и може би мнозина от вас са го срещали, но можете да ги съживите ако добавите няколко лавици отгоре им. Наредете книги и допълнете с няколко стилни декоративни детайла.

Мислите ли, че бихте могли да отгатнете всички скришни места в тази къща? Е, може би грешите. Можете да научите някой друг трик, разглеждайки колекцията ни. Тук, виждаме тайна врата под стълбището, която води до тайно място – вашето тайно място. Стаичка, която е убежище или много хубаво скривалище.

Сигурно сте виждали подобни шкафове за обувки под стълбите. Все пак, е добре да имате предвид, че пространството ви е ограничено и искате да използвате всеки милиметър от него. Това именно прави тези чекмеджета за обувки толкова практични и са идеалният проект за момента, в който разчистите пространството под стълбите си.

В момента, в който започнахме да живеем в по-малки домове, започнахме да ценим пространството високо. Ако сте един от тези, но все още искате да се радвате на комфорта на голямото легло, можете просто да го сложите зад стълбите. Страхотно нали? Това е реалността за много семейства…

Ако сте любител на книгите и четенето, не можете да устоите на това местенце за четене с вградена библиотека.

Вижте всички предложения в галерията.

Надяваме се нашата колекция от идеи да ви е харесала и вдъхновила!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.