Днес разглеждаме идеи за модерно компактно бюро, което ще ви спести място у дома. Ако сте в настроение за няколко спестяващи място идеи, това е вашата статия. Ще обсъдим домашните бюра и в частност компактните такива. Така че ако работите от дома си или вашето хлапе още няма бюро, тук ще намерите всичко което ви трябва, особено ако трябва да спестите място.

Компактни бюра
Това са няколко примера за бюра, спестяващи място. Те са всъщност сгъваеми настолни масички, които могат да се превърнат във функционални бюра, когато е нужно. Това е сравнително лесно изпълнима идея, която е перфектна за малки помещения.

Друга прекрасна идея е да трансформирате дървена стълба в бюро, което неизползвано, ще бъде прекрасно декоративно допълнение в домашния интериор. Това е идея, която почти не би ви отнела време, но успява да разчупи пространството.

Ето едно готино решение за детската стая. Това е бюро в две части, едната от които е скамейка за сядане. Цялото бюро може да се сглоби, щом детето ви приключи с използването му и да стане едно цяло.

Ултра модерно компактно бюро
Искате модерна идея? Ето ви една прекрасна модернистична етажерка, която съдържа елемент, който може да се използва като бюро.

Бюрата, падащи от стената  с механизъм на панти, са изключително популярни и лесни за експлоатация. Могат да се срещнат във всякакви варианти и форми.

Е, как ви се стори колекцията ни от предложения за бюра, които ще ви спестят място? Направихме я, за да ви дадем някои идеи, с които да постигнете мечтаният домашен уют. Развихрете въображението си, използвайте нещо от нашите предложения и няма как да сгрешите в интериора на любимият си дом. Не е нужно да вложите много, за да получите впечатляващ резултат, който ще обере овациите на роднини и приятели. Мислете за комфорта, но и за функционалността на всичко, което инсталирате в него.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.