Когато семейството се разраства, пространството у дома изведнъж става по-малко и незабележимо. Това е момента, когато нашите хитри съвети за съхранение на вещи идват на помощ. Така че, приятели независимо дали живеете на тясно или на широко, време е да организирате пространството в дома си по практичен и функционален начин.

Ето защо ви предлагаме няколко идеи като решение на този проблем. Животът трябва да е забавен нали? За това го улеснете с нашите предложения.

Съзерцавайки тези места за сядане в градината, внезапно осъзнавате как могат да ви бъдат верен съюзник в борбата с бъркотията. Използвайте ги умно и практично!

И най-красивата градинска мебел, може би притежава място за складиране, за което дори не предполагате. Масичката за кафе – ето как можете да се възползвате от пространството под плота. Вижте подхода на собственикa – той е направил прекрасен минибар под плота. Супер готино!

Удобни чекмеджета в спалнята
Друго място за склад, за което не сте се сетили, е леглото. Мястото под него е идеално за съхранение на вещи и ние сме сигурни, че вече сте го оползотворили, но все пак, ето няколко предложения за шкафове под леглото, които ще улеснят живота ви.

Кухненски тайници
Всички знаем, че кухнята е мястото, където се подмятат всякакви дребни пособия, които използвате. Именно това е мястото, където трябва да съсредоточим изобретателността си и да направим възможно най-практично. По тази причина, а именно нуждата да съхранявате всичко на едно място, ви предлагаме следните идеи, които можете да копирате и биха били от помощ.

Бъркотия в детската стая
Вместо да се превръщате в цербер, следейки дали децата са разтребили след игра, можете да обмислите тайници в които да прибират играчките си.

Практични етажерки над вратата

Място за складиране в градината

Шкафове в банята

Харесаха ли ви нашите предложения? Спестете пространство у дома, намалете стреса и се наслаждавайте на уюта.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.