Коридорът е толкова интересно място. Вдъхновете се с тези страхотни интериорни решения за коридора!

Коридорът е пътеката, свързваща всички стаи. Обикновено свързва спалнята с банята и някак никога не му обръщаме подобаващо внимание, въпреки че първото място, което виждаме сутрин и последното вечер, преди да си легнем. Разгледайте предложенията за обзавеждане на коридор и може би ще ви се прииска да се мотаете в това пространство повече.

Най-лесният вариант да озарите това иначе тъмно пространство е да го пребоядисате в ярък цвят. Изберете цвят, който вече присъства в интериора ви, но в ярък нюанс или изберете нещо различно и изненадващо.

Вероятно сте забелязали, че пътеките са бърз начин да преобразите дадено пространство. Сложете нещо цветно, което да оживи и освежи коридора. Дългите коридори пък са идеални за едно нещо – eкспозиция на снимки или картини! Комбинация от няколко съвместими рамки по дължината му ще му придаде модернизъм и изчистени линии. Ако пък можете да сложите мотив в коридора, защо не? Тапетите са перфектното решение за тесни коридори, които снимките в рамки биха смалили още повече. Така създавате цветен акцент, без да отнемате от пространството физически.

 

Имате паркет, обмислете да го боядисате! Градински десен може да се превърне във добра фокусна точка за помещението.

Лампионите и коридорите с висок таван са просто създадени едни за други. Нещо голямо и масивно би запълнило голото пространство до тавана. Ако пък сложите бляскав полилей ще внесете разкош.

Широките коридори са просто мечта, можете да направите толкова много неща с тях. Сложете дървен скрин в помещението и спечелете допълнително място за съхранение на вещи и пособия. Стенните лавици са друга прекрасна опция за широк коридор – направете стенната библиотека там!

Все пак коридорът остава предпочитаното място за окачване на снимки или други арт инсталации от плакати, просто защото другаде често няма място.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.