Боядисването на великденски яйца е неразделна част от детските спомени на всеки. Всеки е цапал пръсти в различните цветове разтворени в купички. В последните години обаче, се повдигна въпросът, дали боите са наистина безвредни. Ако решите да се разделите с боите за великденски яйца, съвсем не означава, че трябва да се сбогувате и с боядисването на яйца!

Има много начини да оцветите и декорирате великденските яйца и без боя! Ще ви покажем, някои от най-оригиналните и забавни такива.

Една от най-очевидните алтернативи е палитрата с боички на детето! С четка и бои, може да изрисувате великденските яйца като Ван Гог. А малчуганите, ще се забавляват със сто процентова сигурност!

Декорирайте великденските яйца с конфети! Трябва ви малко лепило и много парченца разноцветни конфети.

Яйца плюс зелен горски мъх е една от най-пролетните комбинации за декорация на великденски яйца! Тази задача е малко по-пипкава и ще ви трябва помощ от тийнейджърите у дома.

Помните ли цветните печати? Разходете се до някои магазин за офис пособия и си харесайте печати! Има голямо разнообразие от цветни печати или такива със закачливи надписи. Така ще получите разнообразие от послания, цветове и шарки.

Друга интересна и супер ефектна комбинация е лепило и сатенена панделка. Вариантите за десени и цветове са въпрос на въображение!

Ако все пак, държите да боядисате великденските яйца, го направете с естествени оцветители. Има много растения и зеленчуци, които отделят силен багрилен агент при варене или накисване. Червеното цвекло, лукът и къпините са само няколко от възможностите.

Може да декорирате великденските яйца и като изрежете готини картинки от списание например. Изрязвате прецизно и залепяте върху яйцето с помощта на лепило.

Ако сте почитатели на семплата декорация, сме помислили и за вас.

Владеете краснопис? Значи декорацията на великденските яйца е ясна!

Декорацията на великденски яйца с пера е невероятна идея! Независимо дали ще се спрете на естествени пера или онези в неонови цветове, резултатът е зашеметяващ всеки път!

Брокат! Любимият брокат с малко лепило е истинско тържество за очите! Великденски яйца в златно или сребристо са неочаквано решение, което ще добави изисканост на трапезата!

Източник:https://www.homedit.com/dying-easter-eggs/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.