Великденската неделя, ще е тук преди да се усетите и ще ви трябват сериозни вкусотии, за да очаровате гости и приятели! За да не умрат от прегладняване докато дойде време за тържественото, достойно за снимка агнешко, ви предлагаме вкусни разядки този Великден.

Те съчетават свежи, сезонни подправки и продукти и са лесни за приготвяне!

Ролца от многолистно тесто, шунка и топящ се чедър! Вкусно, горещо, лепкаво и пълно с традиционната великденска шунка!

Дип от спанак, пармезан и сметана, ще е звездата на великденската трапеза!

Поднесете  препечени филийки с пресни репички и масло с нарязан пресен лук! Цветовете са ярки, вкусът интензивен, а за разпалващите апетита качества на тази великденска брускета…сами ще се убедите в тях!

Ако обичате комбинацията от сладко и солено, това е вашата великденска разядка! Хрупкава и пухкава солена бисквита, шунка, горчица и малко кайсиево сладко- пълна вкусотия!

Брускетите запечени със козе сирене, пресни ягоди и босилек са самата прелест в хапка!

Крустини, което е вариант на брускетата, може да приготвите супер лесно! В този си великденски вид, са перфектно гарнирани с маслено пюре от грах, сирене пекорино и листенца пресна мента!

Сещате ли се за онези малки, компактни марулки с листа като малки купички? Е точно такива ви трябват за следващата шеметно вкусна разядка. Във всяко листо, поставете препечен до златисто ароматен бекон и трохи синьо сирене! Хрупкавият и мега вкусен резултат е налице!

Ок, тук нещата са за истински авантюристи! Следващата разядка, ще преобърне Великден, защото съчетава лепкави сладки фурми, черен шоколад, бекон и козе сирене. Фурмите се пълнят с малко козе сирене, потапят се в горчив тъмен шоколад и се увиват в лист бекон, после се изпичат до златисто! Тази великденска вкусотия е супер изненадваща за повечето гости!

Разбийте малко сирене рикота с мащерка, чесън, магданоз и зехтин, препечете филийки на грил и ще имате едни от най-лесните и вкусни брускети за Великден!

Една малка препратка към уличната храна с наденичките в многолистно тесто! Изберете сочна наденица, нарешете я на парчета и увийте всяко в лента бутер тесто. Поднесете тази великденска вкусотия с дип от едросмляна дижонска горчица и мед!

Източник:https://www.countryliving.com/food-drinks/g4079/easter-appetizers/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.