Великденската неделя, ще е тук преди да се усетите и ще ви трябват сериозни вкусотии, за да очаровате гости и приятели! За да не умрат от прегладняване докато дойде време за тържественото, достойно за снимка агнешко, ви предлагаме вкусни разядки този Великден.
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/easter-appetizers-feta-cubes-1551808798.jpg)
Те съчетават свежи, сезонни подправки и продукти и са лесни за приготвяне!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/easter-appetizers-crostini-1551809028.jpg)
Ролца от многолистно тесто, шунка и топящ се чедър! Вкусно, горещо, лепкаво и пълно с традиционната великденска шунка!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/ham-and-cheese-pinwheels-11-1555091029.jpg)
Дип от спанак, пармезан и сметана, ще е звездата на великденската трапеза!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/skinny-slow-cooker-spinach-parmesan-dip-7-of-8-735x1003-1555090505.jpg)
Поднесете препечени филийки с пресни репички и масло с нарязан пресен лук! Цветовете са ярки, вкусът интензивен, а за разпалващите апетита качества на тази великденска брускета…сами ще се убедите в тях!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/radish-toasts-with-chive-butter-1555089806.jpg)
Ако обичате комбинацията от сладко и солено, това е вашата великденска разядка! Хрупкава и пухкава солена бисквита, шунка, горчица и малко кайсиево сладко- пълна вкусотия!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/ham-biscuit-sandwiches-apricot-mustard-recipe-1552486095.jpg)
Брускетите запечени със козе сирене, пресни ягоди и босилек са самата прелест в хапка!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/strawberry-crostini-spring-appetizer-1555088500.jpg)
Крустини, което е вариант на брускетата, може да приготвите супер лесно! В този си великденски вид, са перфектно гарнирани с маслено пюре от грах, сирене пекорино и листенца пресна мента!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/fava-bean-crostini-pecorino-mint-1555088925.jpg)
Сещате ли се за онези малки, компактни марулки с листа като малки купички? Е точно такива ви трябват за следващата шеметно вкусна разядка. Във всяко листо, поставете препечен до златисто ароматен бекон и трохи синьо сирене! Хрупкавият и мега вкусен резултат е налице!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/easter-appetizers-bacon-lettuce-cups-1551808675.jpg)
Ок, тук нещата са за истински авантюристи! Следващата разядка, ще преобърне Великден, защото съчетава лепкави сладки фурми, черен шоколад, бекон и козе сирене. Фурмите се пълнят с малко козе сирене, потапят се в горчив тъмен шоколад и се увиват в лист бекон, после се изпичат до златисто! Тази великденска вкусотия е супер изненадваща за повечето гости!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/bacon-wrapped-dates-goat-cheese-chocolate-1555088145.jpg)
Разбийте малко сирене рикота с мащерка, чесън, магданоз и зехтин, препечете филийки на грил и ще имате едни от най-лесните и вкусни брускети за Великден!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/easter-appetizers-whipped-ricotta-1551800016.jpg)
Една малка препратка към уличната храна с наденичките в многолистно тесто! Изберете сочна наденица, нарешете я на парчета и увийте всяко в лента бутер тесто. Поднесете тази великденска вкусотия с дип от едросмляна дижонска горчица и мед!
![](https://artcafe.bg/wp-content/uploads/2019/04/easter-appetizers-sausage-puffs-1551809818.jpg)
Източник:https://www.countryliving.com/food-drinks/g4079/easter-appetizers/