В този интериор, ще откриете съчетание между красотата на рустик стила и провокативния минимализъм на етно -номадската атмосфера. Пустинният етно интериор е представен чрез, свежи бели стени, декорирани с изобилие от тъкани и дървени елементи, много керамика и глина и разбира се плетени мебели от ратан.

Аксесоарите, които допълват тази невероятно релаксираща и топла смесица от стилове са сякаш специално подбрани от собствениците, които са събирали екзотични елементи от цял свят, независимо, че може би за купени от местната мебелна борса.

Успеха в смесицата от етно и рустик стилове, всъщност изисква много добро съгласуване и координация на интересни елементи, които сякаш разказват история!

Ще се насладите на ръчно тъкани платнища, глинени съдове и купи с несъвършена форма, ръчно изработени огледала, естествени материи и плетени кошове.  Всичко тук имам свой собствен дух, но същевременно е неразделна част от една цяла успокояваща смесица.

Всекидневната е ослепително свежа и светла. Тук естествено дърво, плетени мебели и бамбук ви обгръщат с топло излъчване.  Не липсват и съвременни елементи, които да осигурят нужния комфорт.

Лампионите са с подчертано етно излъчване и бидейки разположени над модерния бял диван, създават усещането за разслояване на етажи в интериора.

Рустик елементите са навсякъде- дървени рафтове от естесвено необработено дърво са поставени в бяла зидана ниша, което оставя усещането за почти примитивно, семпло съществуване.

Спалнята е приказно красива със своите бели завеси, дървени рамки и супер изчистени линии. Дървено трикрако столче, играе ролята на нощно шкафче, а плетения кош е пълен със сухи цветя.

Банята е скрита зад големи дървени капаци в свежо бяло. Тук отново откриваме дървено столче, този път в компанията на сурово направена дървена стълба. Подпряна небежно на стената, тя изпълнява олята на непринудена закачалка за памучни кърпи или халати.

Неутрални цветове и естествени материали заключват комбинацията от русти и етно в едно приказно единство!

Източник:
http://www.home-designing.com/three-interiors-with-an-ethnic-rustic-mix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.