Този дом е един богат на влияния микс в интериорно отношение. Обхождайки го, можем да усетим рустик атмосферата, която обаче е допълнена от марокански текстури и силна етно нотка.

Просторната светла всекидневна е в бяло, но не липсват интересни детайли. Разкошен, голям диван е обгърнал дървена правоъгълна и много  елегантна маса за кафе. И двата елемента са в тонове на неутрално бежово, което позволява на цветния тъкан килим в стил Мароко, да изгрее върху мраморния под. Така зоната за разпускане и забавления се обособява напълно. 

Типичен рустик елемент е каменната стена. Не я виждаме често, но когато присъства със сигурност очакваме това. Допълнена е от семпла дървена етажерка, а спотовото осветление подчертава и двата елемента по страхотен начин. Дървените рафтове са запълнени с дискретни, но напълно достатъчно като брой и вид аксесоари. Зелените стайни цветя поставени в плетени или бетонни саксии, засилват русти излъчването на цялата стенна инсталация.

Домът разполага с две трапезарии. Едната е разположена под звездите, на откритата веранда.

В съседство виждаме модерно и елегантно открито огнище в компанията на двойка удобни дивани. Идеалното място за лятна вечеря с приятели!

Трапезарията във вътрешността, е с по-официално излъчване.

Кухнята е разположена в единия кът на отворената площ и е обособена от снежнобял кухненски остров. Компания му правят винтидж барови столове от ковано желязо с доста индустриялен вайб.

Антрето е голямо и просторно. Тъкана черга , дървена кушетка, декоративно огледало за стена са в контраст с модерно вътрешно стълбище.

Спалните са с подчертана екзотика в интериора. Балдахин, бамбук и дървени капаци са само част от детайлите, придаващи автентичност на помещенията за релаксация.

Земните тонове, толкова присъщи за стила рустик са застъпени и в банята. Освен плетените кошове и панери, тук ни посреща и вана от кована мед.

Тя е главният герой в чисто белия интериор на сервизното помещение, придружават я дървена мебел, върху която са разположени каменните купи на умивалниците и много зеленина.

Източник: http://www.home-designing.com/three-interiors-with-an-ethnic-rustic-mix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.