Едва ли има по-добро посрещане за гостите ви от окичена с цветен венец врата! Отпразнувайте пристигането на пролетта с изящен венец, окачен на входа на дома. Разбира се, венецът има много приложения. Освен да украси вратата, той успешно се справя с пространството над камината, а защо не в средата на масата като прелестен цветен акцент.

Може да се спрете на венец, който е комбинация от цветя и традиционни великденски елементи. Венец с малки великденски яйца във свежи цветове е страхотен начин да посрещнете празника.

Романтичната версия на пролетния венец, би била изцяло флорална. Изберете красиви цветя с богати цветове- ружи и лалета например.

Венецът може да е забавен и да носи усмивки! Великденски венец във формата на зайче, ще направи атмосферата у дома още по-празнична.

Ако пък разполагате с домашна градина с билки, може да си направите венец от зелен градински чай, розмаринови клонки и нежни теменужки или виолетки.

Великденски венец от магнолии, ще се задържи дълго над входната врата. Богат зелен венец с изящни бели цветове от магнолия. Цветовете могат и да бъдат изкуствени, което в тази аранжировка, ще стои добре.

Великденски венец от полски цветя е страхотен избор. Различни видове полски треви и малки цветчета са толкова нежна декорация. Този венец е истинска пролетна полска приказка!

Бъдете класици и заложете на чисто бял венец от хортензии.

Великденският венец  с лавандула и розови цветове е просто мечта! Освен че е супер пролетен, той ще разнесе нежното ухание на лавандула из дома ви!

Можете да сглобите прелестен великденски венец от лозови клонки. Те се увиват по естествено красив начин, а вътре вплетете цветя и зелени листа!

Ако имате малчугани, ще се влюбят в цветното ни предложения за венец с форма на заек!

Може да направите нещо във фермерски стил. Сушени цветове, дафинови листа, сушени боровинки, истинска пролет!

Също така, сладката папрат е свежа добавка към всеки пролетен венец!

Идеите са неизчерпаеми, а какво ще изберете и къде ще го поставите зависи само от вашето въображение!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/g8948387/easter-wreath/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.