Едва ли ще чуете някога изречението „Имам прекалено много място за вещите си“. Шкафът или скринът, е страхотен вариант за складиране на дрехи или спално бельо. Ретро вайбът на днешните участници е от средата на миналия век.

Те биха били прелестно допълнение към всеки интериор, добавяйки елегантност и топлина с дървените си елементи.

Колекцията ни покрива широк спектър от богатия тъмнокафяв цвят на дърво със златни елементи до големи модерни шкафове с цветни елементи.

Може би ще се спрете на нещо в два цвята, висок скрин с четири шкафа например. Елегантен дизайн, ретро крака и изрязани дръжки.

За ретро излъчването от средата на века, особена заслуга имат овалните форми. Съчетанието на тъмно дърво с елегантни кремави или бели елементи внася особена мека естетика в излъчването на помещението.

Ако овалните форми не ви грабват, заложете на семплите, правоъгълни или квадратни ретро варианти на скринове. Те имат подчертано изчистен силует и биха били стилно допълнение към интериора.

Черешовата дървесина е доста популярна сред мебелите от средата на века. Наситено и топло кафяво с прелестни отблясъци на финиша.

Други типове дървесина, предпочитани в този период са орех, бор, дъб. Освен приятния си оттенък, тези дървесини имат красив строеж на сърцевината и дават на мебелите изящни шарки в невероятни нюанси на дървесните тонове.

Разновидностите, що се отнася на поделяне на пространството в самия скрин, са разнообразни. Шкафове с вратички в комбинация с чекмеджета, плъзгащи се в страни крила, отделения с достъп отгоре. Това разнообразие ви дава възможност да изберете нещо специфично и точно за вашите нужди.

Един страхотен прочит на този ретро вайб е комбинацията от различна дървесина. Сиви, тъмно червеникаво кафяви, светли и пепеляви и дори розови нюанси на дървото в един скрин.

Друг възможен вариант би бил бял или черен скрин.

Каквото и да изберете, стилът и елегантността на тези мебели няма да ви подведат!

Източник:http://www.home-designing.com/buy-mid-century-modern-dressers-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.