Декорацията на малък апартамен може да се окаже едно от най-трудните неща в интериорния дизайн.

 

Обикновено, ситуацията е следната: нямате пространство, изготвяте план за декорация, отваряте кутията с коледни играчки и украса и…не ви се захваща с цялата хамалогия и тази година! И все пак, кои би искал да живее в дом без коледна атмосфера по време на празниците? Никой! Ако сте изправени пред рисувано коледно дърво вместо триизмерно такова защото сте на тясно, не стигайте до там! Ще ви дадем няколко безценни съвета как да имате прекрасен коледен декор, въпрек и малкото пространство!

Първото, за което всеки се сеща, когато украсява за Коледа е елхата. Дори обитателите на малки апартаменти могат да притежават красиво коледно дръвче! Независимо дали сте почитател на истински или изкуствени елхи, те вече се предлагат във всякакви размери. Просто изберете малка елхичка и я поставете върху скрина или върху пмощната масичка във всекидневната.

Best 25+ Home Bar Decor Ideas On Pinterest | Outdoor Wood Projects regarding Wall Art for Bar Area – tany.net

Обикновено, малките апартаменти разполагат с колички за сервиране. Не за друго, просто са многофункционални и мега мобилни. В малкият апартамент това са две ценни предимства. Не пропускайте да я украсите! Направете я бляскава и празнична, все пак, ще приюти всички спиртни напитки!

Намерете свободна стена и си направете коледна галерия! Дори малките апартаменти имат свободни стени, превърнете вашата в галерия от пожелания, готини спомени, коледни герлянди и каквото още асоциирате с празника.

Ако сте от късметлиите с диван, вместо само спалня, декорирайте го! Често малкото пространство предполага по-малко мебели. Това не е проблем, дори ако разполагате само със спалня, сменете ковертюра и възглавничките с празнични такива. Нещо с пайети, брокат или друга искряща материя ще свърши чудеса. Не забравяйте завивката от изкуствена козина, която ще ви даде разкош и царственост.

Ако разполагате с голям полилей- декорирайте го с борови клонки и коледни герлянди. Същото можете да приложите и за касите на вратите, добавете весели елементи, панделки или снимки и направете украсата за Коледа още по-лична и скъпа.

Откритие рафтове са отлични за коледна декорация- чорапки за подаръци, еленчета, звънчета…изобщо всичко тематично може да попадне там и да внесе празнична атмосфера!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.