Традиционното приложение на решетката за камина, работи в няколко направления. Предпазва ви от директната топлина на огъня, предпазва от нежелани искри и въглени, пази малките деца от инциденти.

Предпазната решетка за камина обаче, е и аксеосар, чийто дизайн влияе на излъчването на цялата камина. Красивата декоративна решетка всъщност, има силата да преобрази цялата стая.

Срещу минимално усилие от ваша страна, можете да преобразите камината у дома. Разнообразието от предлагани предпазни решетки за камина е голямо. Те са изработени от ковано желязо, друг метал или огнеопорно стъкло. Добавете блясък и стил на огнището с нашите предложения!

Един лесен начин да внесете разкош у дома е тази семпла решетка. Златистата плетка тип рибена кост е елегантна и красива.

Можете да се спрете и на дизайн от средата на миналия век. Освен че ще придаде на камината ви традиционно излъчване, тази декоративна решетка е приспособима към почти всякакъв интериор.

Разбира се, има и решетки, които ще накарат камината ви да се отличи от останалите. Те по скоро напомнят произведения на изкуството и са изключително ефектни!

Напомнят малко дърво със своите клони и разклонения. Тези, предвидени за камина на дърва са снабдени с фина мрежа, която предпазва от искри, а по-колоритният им вариант е предназначен за камина на гас или декоративна такава.

Ако не искате да местите решетката до камината и обратно, има решение. Можете да сложите врати от огнеопорно стъкло в рамка от ковано желязо.

Така ще си спестите разнасянето на решетката и отново ще се радвате на толината на огъня със семейството.

Ако сте почитател на античността, можете да се спрете на дизайн в стил Ар деко. Камината ви може да носи атмосфера от замък или кралска спалня.

Ако пък смятате да снабдите хижата си с нова решетка за камина, има предложения с цели природни пейзажи, които ще се впишат в атмосферата по прелестен начин.

Насладете се на всички наши предложения и грабнете ново вдъхновение!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.