Офисът, трябва да ви кара да се чувствате у дома. Ежедневното присъствие в офиса, не гарантира вашата висока продуктивност. Да се чувствате комфортно и уютно на работното място, е точно толкова важно, колкото и да разполагате с правилните инструменти на труда ви.

Големите компании, инвестират доста средства в изграждането на комфортна работна среда и щастието на служителите си.

Приканваме ви, да инвестирате внимание и малко средства в преобразяването на вашия офис. Ако сте фриленсър и работите от дома си, офисът ви е от изключително значение за вас. Тази статия ще ви помогне да творите в офис със спокойна и балансирана атмосфера.Ще ви предложим различни интериорни варианти и идеи, които можете да приложите.

Когато търсите вдъхновение, винаги е страхотна идея да се обърнете към природата и непосредствената атмосфера при декориране на офиса.

Особено ако разполагате с красива гледка, оставете големите прозорци голи и внесете част от цветовете навън в интериора. Предпочитана комбинация е микс от зелено и синьо.

Ако офисът ви е малък, избягвайте наличието на прекалено много цветове. Това ще накара пространството да изглежда миниатюрно и претрупано. Вместо това, заложете на бели стени и таван, и няколко дръзки цветни комбинации с мебели и декоративни елементи.

Повечето проекти за офис обзавеждане включват, някакъв вид място за складиране на работните пособия, които трябва да са на разположение по всяко време. Отворените рафтове в комбинация с няколко шкафа са отлично решение за офис интериора.

Когато офисът е малък, не сте склонни да оставите бюрото ви да заема цяла стена. В същото време ви трябва голяма работна площ и място за складиране на какво ли не. Този пъзел има решение! Сгъваемо бюро, окачено на стената, ще реши проблема с липсата на място, а над него може да инсталирате няколко етажерки. Друга добра идея е бюрото ви да заема ъгъл. Така ще можете да окачите ъглови рафтове над него и да получите красив работен кът.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.