Въпреки че всеки от нас харесва традиционните неща, като традиционната коледна храна, традиционните украшения и коледни костюми, всяка година ни се иска нещо различно. Украсата, може да е нещо съвсем малко, но може да е различна тази Коледа. Свързваме новото с промяната и възможноста да погледнем от различна перспектива, дори на нещо традиционно като коледната украса. Ако и тази година се чувствате окрилени от ентусиазъм за промяна, имаме нещо за вас.

Всеки поставя някъде у дома коледно дърво и го украсява традиционно. Направете нещо различно с украсата на традиционната елха! Изберете плетени играчки и орнаменти за дървото и ще освежите цялото излъчване на празника.

Много от нас не знаят или не помнят тази украса и именно защото тя напълно си заслужава, ще ви разкрием предимствата на плетените играчки.

Не сме напълно съгласни с твърдението на мнозина, че плетените елементи са отживелица. Всъщност, те са изящно направени, леки и цветни. Могат да са изработени от различни прежди и плетки, дантела плетена на една кука например, а също така са във всякакви форми.

Ако имате запазени бебешки терлички или ръкавички, може да ги използвате в украсата. Освен скъп спомен, те обикновено стават повод за усмивки и бебешки истории около елхата.

Другото безспорно предимство на плетените играчки е, че са изработени от напълно естествени материали и не отстъпват по цветове на традиционните украшения за коледно дърво. С тези елементи, елхата ще носи свои собствен дух и ще придаде на дома ви коледен чар.

В колекцията ни ще откриете, няколко оригинални предложения за плетени играчки. Белият дантелен герлянд е страхотна идея, която ще добави нотка приказност и ефирност на цялата коледна атмосфера в дома.

Плетената украса няма да ви разочарова, коледното дърво ще бъде уникално, а и възможността да я изперете и ползвате години наред е неоспорим плюс. Така ще имате напълно екологична украса за многократна употреба, която няма да губи формата или чара си!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.