Наближава Коледа и съвсем скоро, градовете ни ще се превърнат в светещи, пеещи коледни картички. 3D ускраса ще ни дебне отвсякъде, ще видим всякакви герлянди и лъскава украса. Брокат и светлинки ще обсипят витрините, кацнали върху купища изкуствен сняг. Въобще няма да споменаваме полифонията от коледни песни в която ще пазаруваме повече от месец.

Но празникът има и наистина светла страна! Имате възможност да се видите с любимите си хора, близки и далечни приятели в приятна празнична атмосфера.

Коледните празници крият изобилие от сплотяващи семейството домашни дейности. Пригответе традиционни коледни сладки с децата и приятелите си, организирайте парти или вечер на настолните игри.

Ако пък годината е била забързана и натоварена, и съвсем не ви е до гости и пищни вечери, можете да украсите дома. Започнете от украсата, заради енергията която тя ще ви даде на свои ред. Спокойният дом, и стилна декорация, ще ви спасят от истерията на празниците и ще ви заредят за срещите и веселието!

Изберете подход, който ви позволява да действате по-лежерно и спокойно. Всеки има кашон старомодни играчки за елха, който се подмята из килера или из избата на мама. В тази статия, ще ви покажем, че светлинките и броката не винаги ни дават повече.

Освен че старите играчки носят мили спомени за всеки, те са и доста семпли. Въпреки че семпли може би ви звучи като скучни, когато говорим за украса, особено коледна, но ще ви изненадаме.

Семпли венци, изработени от естесвени материали и деликатни акценти от нежни панделки, малки дървени декорации, клонки червена боровинка и бял имел, декоративни свещи в малки чашки.

Украсата не е завършена без герлянди, но вие можете да ги изработите сами. Хартиеният грлян носи едно особено усещане за приглушена празничност и уют. Не е нужно украсата да крещи в лицето ви с цветове и бялсък.

Ако и вие предпочитате по-деликатния дух на домашната украса и поставяте фокуса върху хората и домашната храна и уют, тези предложения ще ви допаднат.

Тълкувайте ги и като „направи си сам“ проекти, защото дизайът им е доста семпъл и напълно постижим с или без помощ.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.