Фин силует и модерните неутрални цветове обгръщат този апартамент с площ 110кв.м. Той се намира в Москва и е проектиран от ATO Studio. Това е семеен дом и е организиран така, че зоните в които семейството се събира заедно са едно цяло. Отворената площ приютява, кухня, всекидневна и трапезария, и на практика са обособени като кътове чисто визуално и позиционно.

Коридорът е широко отворен към всекидневната, за да допълни усещането за простор и свободно движеща се домашна енергия. Осветлението е меко и деликатно.

 

Формирано е от спотово осветление, LED ленти и красиви полилей, осветяващи различните кътове на семейния дом.

Във всекидневната ни посреща голям и мек диван, който може да събере цялото семейство за филмов маратон или гледане на телевизия. Сивият елегантен диван е завършен с няколко жълти декоративни възглавници като семпъл цветен акцент.

Едната стена във фоайето е заета от дървен дрешник. Той изглежда по скоро като облицована в дърво стена, благодарение на дискретния си монтаж.

Ценътрално място в този кът заема модерна масичка за кафе от бял мрамор и сиво-синя помощна маса с по-малък размер.

Частичната декоративна стена от дърво на гърба на дивана, играе няколко функции. Едната е на частичен разделлител между хола и трапезарията, а другата е на елегантна етажерка, която съдържа книги и декоративни елементи.

Трапезарията е разположена до прозорците и е обляна в естествена светлина. Сканди акцентите в подбора на мебели тук, допринасят за свежата и приветлива атмосфера. Масата и столовете са от светло дърво и в познатия минималистичен скандинавски стил.

Кухнята е във формата на „U“ и също дължи дневната си осветеност на прозорците отсреща, а вечер е дискретно осветена благодарение на скрити LED ленти. Помощният сервизен остров, е изкаран пред основния правоъгълник от площа на кухнята.

Към спалните ни отвежда светъл коридор в снежнобяло.

 

Дизайнерите са избрали подовата настилка в основните помещения и коридорите да е дървено дюшеме. Така чувството за уют и топлина, никога не ви напуска!

Надникнете и в останалите стаи на този елегантен семеен дом в галерията ни!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.