В тази публикация ви представяме, два апартамента със сходна архитектура и силен индустриален вайб. Индъстриъл стилът тук, е потопен в изтънчена атмосфера. Когато се замислите за напукана стена от сив цимент, обикновено не я свързвате с луксозен лайфстайл.

Отделете малко време на интериора на тези два апартамента, където суровият индустриален стил среща лукса. Дизайнерски мебели, съвременно изкуство, модерно и първокласно осветление, създават ултра луксозна атмосфера сред бетонните стени. Индустриалната среда е като празно платно, общата картина се създава посредством наслояване на детайли, няма правила отнасящи се до комфорта или качеството на елементите.

Първото жилище е с впечатляваща площ от 300кв.м. и се намира във Варшава. В този индустриален интериор, несъвършенствата създават красотата. Пукнатините по суровите бетонни стени са сякаш част от арт инсталация и допълват картините на съвременни полски художници.

Мебелите са дизайнерски прочит на лукса. Светлокафявата кожа на дивана от първокласна изработка и леко оранжавеещият отенък, сгрява сивата обстановка.

Картини можете да откриете навсякъде, а между две от тях, се открива стъклен проход от опушено стъкло, към кухнята и трапезарията.

Във всекидневната, погледът приковава домашната библиотека. Отличен избор на стенна етажерка от тънка метална рамка в черно, която кореспондира с конструкцията на масичката за кафе в средата на помещението.

Вторият дом в изтънчен индустриялен стил, ни посреща с плюшено канапе в сив цвят и серия релаксиращи фотографии, вдъхновени от дивата природа. Естествената тема е продължена в целия апартамент, с дървената облицовка на някои от стените.

Кътът, който заема всекидневната е в сиво-черната гама. Две кръгли маси за кафе красят центъра на сивия килим, а фотьойлите с лек ретро вайб са в сиво-черно пипи.

В съседство се намира трапезарията, където сиви столове с минималистичен съвременен дизайн си партнират с дървена маса.

В средата на масата е поставен плавей който постига естествен завършък на къта за хранене.

В кухнята откриваме кухненски остров от масивно дърво, който си партнира с единствения дървен рафт над мраморния плот и мивката.

Кухнята е с изключително дискретен и изчистен дизайн.

Интересен момент е коридорът.

Благодарение на стъклените стени по протежението му, той е облян в естествена светлина, а вратите към другите стаи, са сякаш скрити в дървената облицовка на срещуположната стена.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.