Гарафата е единица за класа, когато говорим за поднасяне на напитки на трапезата. На нашите ширини, този съд обикновено се свързва с вино, но това съвсем не е задължително.

Какво представлява? Гарафа, е висок стъклен или порцеланов съд със стеснение в горната си част. По-изтънчен вариант на кана, при гарафа липсават дръжки. Всъщност в гарафа можете да поднесете почти всичко!

Плодови фрешове за изтънчена закуска, студен чай с плодове за разхлаждане или да оставите виното да се окисли преди вечеря. Сега е доста популярно гарафа да се използва за овкусена вода, най- често със свежи билки или плодове.

Гарафата изглежда стилна и шик, но може да се впише и в рустик обстановка мигновено.

Разгледайте нашите предложения, харесайте си форма и дизайн и грабнете своята гарафа при следващото пазаруване!

Елегантна гарафа с дървена запушалка

Дизайнерът Алфредо Гиаберли, залага на формата на цвете при стъклото и нестандартна дървена тапа, която напомня на жълъд. ако сте любители на Сканди аксесоарите, това е гарафа, която ще го каже на всички ваши гости!

Минималистична гарафа с топче

Ако сте почитатели на модерния минимализъм, тази гарафа трябва да ви очарова. Черното полирано топче не случайно има място под бутилката. Това е гарафа, която определено е замислена за вино или друга алкохолна напитка. Моделът е кръстен Фиа, на едноименната шведска игра, още позната у нас като „не се сърди човече“. Със сигурност е създадена за забавления!

Гарафа- бутилка

Това е абсолютен фаворит! Стилна и елегантна, разполага с уплътнение на капака и невероятна прозрачна тапа!

Гарафа с чаша

Графата не е само за маса, можете да я използвате в офиса или да я оставите на нощното шкафче до леглото. Особено удобна е гарафата с чаша, която е също от стъкло и пасва перфектно върху запушалката. Прелестен подарък за някои приятел запален по здравословния начин на живот.

!

Разгледайте останалите ни предложения в галерията!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.