Когато обзавеждате и декорирате дома си, игралният кът, е сякаш последната ви грижа. И може би до някъде сте прави. Все пак ако сте родител, разбирате колко важна е играта за детето ви. Различните детски занимания развиват духа, въображението и креативността на най-малките у дома.

За повечето от нас е трудна задача да проектират забавно пространство с много и разнообразни възможности. Детската стая е чудесно начало за подобен проект. Игралният кът е необходимост, но ние- възрастните, често игнорираме този факт. В очите на малчуганите обаче, игралният кът е истинско съкровище.

Кът за игра, може да се организира по лесен и забавен начин. Ще ви предложим една колекция от игрални кътове, която ще ви даде много идеи. Те са цветни, забавни и мега функционални. Освен че ще ви предложим куп идеи за съхранение на вещи, играчки и книжки, дизайнът на игралните кътове е толкова изискан, че ще са истински хит сред малчуганите и приятелите им.

Предлагаме ви най-различни стратегии за декорация на игралния кът. Интересни и закачливи райета, морско синьо или романтичен ретро стил, всичко зависи от въображението ви и интересите на детето ви.

Отлична идея е да снабдите игралния кът с черна дъска за рисуване с тебешири или сладко малко типи, което ще е страхотно скривалище.

Ако сте любители на природата, може да пренесете тази любов в игралния кът.

Друга чудесна идея е да превърнете игралния кът в още нещо. Всички деца обичат да рисуват, което веднага предлага чудесната възможност за декорация на стените с детски рисунки и арт проекти.

Това че игралният кът е посветен на малчуганите, съвсем не означава, че не може да е стилен. Бохемският стил определено предлага спокойна и непринуден атмосфера, съчетава се лесно с елементи от всякакъв характер и…един от най-големите му плюсове е, че бъркотията е напълно в тон с обстановката. Това може и да не допадне на по- организираните мами, но е рай за децата!

Насладете се на предложенията ни и си грабнете идея за игрален кът пълен с детски смях и забавления!

Източник:https://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/g25938283/playroom-design-ideas/?slide=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.