Детската стая е, или поне може да се превърне в детско царство. Подбрали сме невероятно достъпни идеи и елементи, които ще накарат детската да заблести в нова светлина.

Първото, което трябва да направите е да разпределите правилно пространството в детската. Осигурете на детето си достатъчно пространство за вещите му. Това ще помогне на цялата детска да изглежда далеч по-спретната и подредена, а малчуганът, ще се научи да си прибира вещите по местата им. Предлагаме ви няколко идеи за рафтове, кошове и закачалки, които са с интересен дизайн и добра функционалност.

Не се страхувайте да напластявате различни материи и текстури. В детската стая, може да се развихрите с тюл и дантела (особено популярни сред малките принцеси) или металически платове и смели десени, за нещо по-шик.

Момчетата не са пренебрегнати. Тяхната детска може да се организира на морска или космическа тема. Совалки и планетарен модел на тавана, светещи и фосфоресциращи осветителни тела, са прекрасна идея за целта. Момчетата се вълнуват и от спорт, така че ако имате малък спортист- решението е взето.

Друга страхотна и магична идея за осветление в детската е завеса от лампички. Тя може да се закачи над леглото и да замести настолната лампа по красив и различен начин.

Животинските принтове също са поканени в детската. Ако малчуганът ви е изследовател и обича животните и природата, детската стая може да побере и хитро направен горски макет.

Не пренебрегвайте мястото за домашни. Обърнете внимание на дизайна и организацията на работният кът на детето. Детската стая се нуждае от красив и функционален кът за учене и проекти.

Добра идея е да разгледате предложенията ни с малчугана си и да разберете какво му харесва. Направете детската стая ваш общ проект и се забавлявайте. Няма нищо по-хубаво от това да интегрирате детето в декорацията на собствената му стая!

Източник:https://homebnc.com/best-kid-room-decor-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.