Тази колекция от интериорни идеи, е посветена на всички любители на слънчевия жълт цвят! Какви са възможните комбинации с жълто и как да пренесем интериора на друго ниво? Как да избегнем кича и липсата на баланс в помещенията? Тези въпроси, ще намерят своите отговори в публикацията и галерията ни.

Всеки кът в този апартамент кипи от енергията на жълтия цвят. Слънчевият нюанс е перфектно балансиран от белия цвят, който го приземява и подчертава. Създаването на цветни акценти е предизвикателство за мнозина. Колко цвят е достатъчен, с какво да го комбинирам, какви елементи биха го допълнили? Все въпроси с повишена трудност.

Този дом е тотално прекроен и е превърнат в съвременно студио. Намира се в Стокхолм и принадлежи на млада двойка. Фокусът на промяната на плана е върху три от стените, две от преградните са изцяло премахнати. Едната е прилежащата стена на кухнята, която е разбита на модули с различна функция и собствени компоненти.

Тук жълтият цвят блести в няколко елемента: прелестен кът за четене, придружен от жълта настолна лампа, гърбът на кухнята и жълт кухненски остров.

Кухнята сама по себе си е страшно семпла и минималистична. Белите шкафове, стени и таван, помагат на жълтото да разгърне пълната си енергия в помещението, така получавате зони, които сякаш греят.

Трапезарията е представена от голяма семпла маса, комбинация от различни столове за хранене, отново в летни топли цветове, а над тях се спуска сребрист лампион. Основното предимство на целият апартамент е просторът и усещането за въздух в пространството.

В чисто бял интериор, жълтите акценти са толкова лесни за интегриране! Метнете жълто одеяло на дивана или спалнята, сложете жълто столче в някои ъгъл, оставете жълта чаша за кафе на дървената масичка…всеки елемент работи в пространството.

Дървеният под е страхотно платно, върху което да разгърнете подобна цветна композиция. Разбира се слънце строи и от жълтото антре, което ви посреща в този необикновен дом!

Насладете се на супер лятната комбинация от бяло и жълто и я поканете у дома! Ако ви предстои ремонт, наистина си заслужава да обмислите блокирането с цвят, а защо не жълт цвят!

Източник:http://www.home-designing.com/white-and-yellow-interior-design-tips-with-images-to-get-it-right

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.