Понеже няма смисъл постоянно да ви напомняме, че Великден е след броени дни, ще даваме по същество в тази публикация! Пристъпваме направо към чудесните идеи, които сме събрали за един незабравим и цветен Великден. Някои са DIY проекти, други може да намерите по по магазините, както и да се сдобиете с тях, те гарантирано ще преобразят всяка стая у дома.

Вече споменахме, колко много неща могат да се направят от яйчените черупки. Все пак тези варианти много ни харесаха. Златни яйца и момина сълза са вълнуваща пролетна комбинация!

Заменете традиционната великденска кошница с изящна стойка за сладкиши! Едно сламено гнездо и няколко пъстри яйца, ще постигнат същия празничен ефект!

Домашният сапун е пълна забава за изработване! А да си направите мини зайчета в бонбонени цветове е просто страхотно! Замислете се,  можете да прибавите любими аромати и съставки, да ги подарите на приятел или да ги добавите в изненадващ колет до любим човек! Страхотна великденска изненада!

Зайче от дървени бъркала, изисква малко предварителна подготовка, но пък е устойчива декорация. Определено едно от нещата, които можете да направите сами или с децата си! Трябват ви шаблон за формата, дървени бъркалки и лепило!

Не пренебрегвайте красотата на свещите! Припомняме ви, че великденските свещници, могат да греят в ярките цветове на боядисаните и вече изядени яйца.

Цветните пера са елемент, който винаги допринася за феерията на един празник. В този случай перата могат да бъдат и хартиени- десени на точки, райета, цветчета…каквото ви хрумне!

Говорейки за вази и букети, защо не си вземете букет от пресни моркови и маргаритки?

Изненадайте гостите на великденската трапеза, като поднесете малки гнезда вплетени в декорацията на текстилните салфетки на масата!

Ако заложите изцяло на естествените и леко рустик елементи, предлагаме да се спрете на сребристи съдове с патина и плетени ратанови кошници.

Можете да ги съчетаете отлично с лен, слама, всякакъв вид зеленина, лалетата са отлична компания например!

Източник:https://www.housebeautiful.com/entertaining/holidays-celebrations/g17051349/easter-crafts/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.