Рециклирането на мебели всъщност е процеса на реставрация на нещо старо и неугледно в нещо ново и по-добро. Това е изкуството да превърнеш боклука в съкровище. Когато реставрирате скрин, можете да го обновите или освежите външно, или да смените изцяло функцията му. Ето няколко идеи от нас!

Променете цвета с боя
Понякога ви трябва само една-две ръце добра боя и преобразяването е завършено. Това определено се отнася за този винтидж шкаф. Дизайнът му е подходящ за официална обстановка, но плажно синия цвят го прави идеален и за вилата ви.

Направете от него мини бар
Рециклирането не може да стане по-добро от това. Този шкаф е претърпял прекрасна трансформация в мини бар, който можете да използвате по градински партита.

 

Декорирайте с шарка от пирончета
Използвайте шаблон, за да спазите прави линии ако това искате или подходете като тези дизайнери и направете плетеница.

 

Възстановете дървото! Изшкурете дървото и го лакирайте на ново. Можете да използвате декоративни лица за шкафчетата. Използвайте антични шкафове, например от стара аптека или лекарски кабинет.

Преобразете го в бюро!
Можете да сложите панти и падаща плоскост, което приспособление ви осигурява едно доста изгодно бюро. Ако искате да го направите подвижно, винаги можете да монтирате колелца.

Изрисувайте шкафа с графичен елемент
Това е добър пример за романтичен подход към стария скрин. Дори не е нужно да разполагате с уменията на художник. 

Превърнете го в стойка за телевизор
Не е нужно да слагате телевизора върху шкафа, просто го закрепете на стената над него. В този пример, изборът на морско синьо е интригуващ, а премахвайки най-горните чекмеджета, си осигурявате ниши за разни дреболии.

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.