В публикацията днес събрахме ценни съвети за коледна декорация от най-добрите интериорни дизайнери и блогъри! Защото украсяването на дома ни за Коледа трябва наистина да успее да събере всички заедно и да им вдъхне от онзи коледен фестивален дух, които ни държи в нетърпение почти цяла година, но в навечерието на празника всичко това някак се удвоява и дома става магично място за забавление и любов, топлина и уют.

 

В тази статия сме подбрали няколко декорации, подходящи за различна обстановка в интериора. Прегледайте ги ако вече сте се наели да украсявате с гирлянди в коридора, в едната ръка сте хванали клонки хмел, на врата ви висят още украшения за елха, а в къщата ви звучат коледни песни.

Първото ни предложение е фокусирано върху празничната трапеза или подготовката за такава. По протежение на карето в центъра на масата са поставени стъклени буркани, които редуват празнични свещи с композиция от червени боровинки, клонки кипарис и сол на кристали. Декорацията за маса, не изисква много, погледнете само тематичните чинии, памучните салфетки, завързани с канап и малко зеленина за разкош.

Следващата ни идея е една фантастична украса за коледно дърво в стил рустик. Всъщност, това което го прави неповторимо, са тези прекрасни букви (снабдени с лампички). Едно от любимите ни неща свързани с това коледно дърво са гирляндите от малки шишарки поръсени със сняг – не бихме се сетили за нещо толкова перфектно. Всичко, което е вплетено в дървото – шалове, панделки, сухи плодове, стилизирани топки – му придава дълбочина и предлага различно очарование от всяка гледна точка.

Това коледно дърво е поставено в ъгъла на каменна стена, което го прави главният герой на вечерта. Разбира се, елементът с изкуствения сняг ще откриете и тук, но малките сови и шишарки, не биха могли да изглеждат по-естествени тук. Обсипаното със скреж и сняг дърво, създава усещането или по-скоро ни напомня за снежното одеяло навън.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.