Декорацията пред дома ви е абсолютното свидетелство за фестивалният ви дух. Осветете прага на дома си с тези неустоими и лесно изпълними идеи за коледна украса. Може би не сте се замисляли, но декорацията на дома ви отвън зарежда всеки минувач с коледен дух и топлина.

Тези светещи кошници могат да блещукат пред дома ви през цялата зима и са лесни за направа. Просто се снабдете с две плетени кошници, за предпочитане с по-рехава оплетка, за да можете да промушите малките лампички през дупчиците, те ще светят като малки перлички в зимната нощ. Напълнете вътрешността на кошницата с незапалим материал, за да не се вижда окабеляването.

Оцветете скучната си входна врата с комбинация от червено и зелено. Направете арка от вечно зелени листа и лампички, а отстрани на входа наредете саксии с коледни звезди и други коледни цветя.

Изключително ефектна идея за декорация, която ще ви излезе почти безплатно. Вземете хартиени пликове и с помощта на макетно ножче, игла и ножица, изрежете свои собствен коледен дизайн за всяка. Импровизирайте, като внимавайте да не ги запалите.

Направете верандата зимна приказка, като декорирате с заскрежени борови клонки, което може да постигнете с коледен спрей. Окачете бели и сребристи играчки по тях. Сложете някъде кошница с клонки и шишарки, добавете малко блясък, като я обиколите с коледни лампички.

Ако наистина искате да направите впечатление с коледната украса, обособете различни зони в двора, всяка от които носи свой собствен коледен акцент и чар. В един сложете коледно дръвче, но не какво да е, направете алтернативно такова от стълба и клонки, украсени като елха или или струпайте бутафорни кутии от подаръци и ги обиколете с лампички.

Не забравяйте, че най-добрите декорации са съчетание от вещи и въображение. Можете да изложите всяка своя зимна колекция пред входната врата или на верандата. Комбинация от стари кънки, дървени ски, зелени клонки коледни лампи и фенери е фантастична и толкова празнична.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.