Тези прозрачни столове, ще ви впечатлят! Прозрачните, акрилни мебели отвориха изцяло нова ниша в естетиката на съвременния дизайн. Те предлагат неизчерпаем обем от форми, модели и цветове.

В статията днес, сме събрали колеция от любимите ни прозрачни столове. От елегантни, традиционни решения, до шикозни, минималистични такива, в статията ни, ще откриете за всеки по нещо!

Един от най-големите плюсове на прозрачните мебели, е че те лесно се сливат със средата и осигуряват дискретен комфорт.

Паризиен, е добре познатият дизайн на стол от френско бистро с обла облегалка. Вдъхновен от тази класика, семплият силует на прозрачният му „близнак“, ще ви позволи да запазите светлината в трапезарията.

Така нареченият ghost Victoria или призрака на Виктория по дизайн на Филип Старк, е един от най-популярните акрилни столове на пазара. Вдъхновен от Барока и античното излъчване, няма как да не е кръстен на знатна особа. Този избор ще ви даде перфектен баланс между орнаментика и простота.

Дори с класически дизайн, прозрачните столове, ще направят атмосферата в дома ви съвременна и модернистична.

Може да се спрете на прозрачен стол без облегалка, който е приятен и функционален акцент в много помещения у дома.

Прозрачната табуретка, е красиво допълнение в интериора на малката баня например.

Високите прозрачни столове за барплот, са елегантно допълнение към всяка кухня с отворен план.

Съвременните акрилни мебели, предлагат разнообразни форми и декоративни плетеници. Ако имате тераса с гледка, може да се погрижите нищо да не я скрива, с прозрачни столове.

Красотата на акрилните прозрачни столове, се дължи и на формата им. Те са произведени от едно единствено пластично парче акрил и внасят футуристичен елемент в декора.

Като цяло всеки познат дизайн на стол, има своя акрилен еквивалент, било то прозрачен или не.

Мебелите, които не спират естествената светлина винаги правят силно впечатление. Обектите поставени върху тях, действително изглеждат сякаш се носят във въздуха.

Източник:http://www.home-designing.com/buy-clear-chairs-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.