Скандинавски кухни-еклектични и толкова стилни!

Сканди-шик, се разпростира из всекидневни, трапезарии, спални, но в кухнята той блести с пълна сила. Кухни в скандинавски стил, е темата на цялата ни колекция и статия днес!

Колекцията ни от кухни в сканди стил, докзва че той е много повече от бели стени, дървен под и подравнени плочки.

Тук, ярко обагрени в цвят горчица шкафове и подове с шах-матен мотив, срещат пастелни нюанси и монохромни ниши. В тези кухни, ще откриете изобилие от ефирни орнаменти и интересни елементи в декора.

Друга неизменна чст от сканди декора е зеленината. А тук, тя просто виси от стените, понякога е дискретна, друг път изцяло напомня пролетна градина.

Една класическа комбинация, която не можем да не споменем, е гръб от бели плочки и ниски шкафове в чисто бяло. Подът в дървен, масата за хранене също.

Ако идеята за бели плочки ви харесва, но белият цвят ви е прекалено стерилен, заложете на пастелни бонбонени цветове.

Шаблонните метални плетеници, създават интригуващ момент в интериора на дома.

Добавете черен цвят за контраст с кухненски шкафове във френски стил. Може да допълните модернистичното излъчване в кухнята с няколко металически отблясъка. Хромиран хладилник и кухненска печка, могат да изпълнят тази задача перфектно.

Създайте атмосфера тип „градска джунгла“ и подходете с доза еклектика към кухненския интериор. В микса може да сложите черен хладилник SMEG, френски шкафове в сиво, пълзящи зелени растения и разнородни столове около кухненската маса.

Създайте по-натурално и естествено усещане в кухнята , като е придържате към светите дървесни тонове, сложете повече стайни цветя и пуснете естетсвената светлина у дома.

Много пъти сме говорили за различните стилови комбинации. Една от любимите ни е сканди-рустик микса. Големите, груби елементи, внасят тази топла рустик атмофера.

Пейки от естествено дърво, открити дървени подпори и греди, дървена маса с груби линии, са само част от акцентите, които да ви помогнат за да осъществите това великолепно комбо.

Разгледайте галерията ни и си грабнете идея за една по-красива и уютна кухня!

Източник:http://www.home-designing.com/scandinavian-kitchens-design-ideas-photos-inspiration

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.