Вдъхновени сме от тези съвети за креативен интериор в офиса, които биха увеличили продуктивността ви! Не е тайна за никой, че средата която обитаваме ни влияе пряко през цялото време. Това се отнася за настроението, продуктивността и изобретателността ни. А знаете ли, че можете да обърнете това влияние във ваша полза?

Оказва се, че има изобилие от декоративни трикове, които можете да приложите в офиса и мигновено да почувствате прилив на енергия, да се справяте по-лесно със следобедната сънливост и далеч по-мотивирани през целия ден. Тук идва приятната част – това са абсолютно приложими, ниско бюджетни трикове, подходящи за малки или големи офиси, или дори вкъщи. Така че независимо от интериора, приложете един два от нашите трика и ще водите по-здравословен и щастлив живот на работното си място.

Оптимизирайте и увеличете светлината

Това е изключително важен момент в работната среда, най-лесният начин да увеличите енергията си и да намалите напрежението върху очите си. Оптимизирайте притока на  естествена светлина ако е възможно. Сложете леки полупрозрачни завеси пред прозорците, вместо тежки и тъмни щори. Дори да нямате възможност да регулирате естествената светлина, големите бели ел. крушки ще ви помогнат да получите подобен ефект.

Не се заравяйте във вещи

Естетичният минимализъм е подход, който ще държи ума ви свободен. Множеството вещи, обекти и безпорядъка, карат погледа ви- респективно ума ви да се блъска във всичко по пътя си. Намерете шик идеи, които ще ви отърват от безпорядъка и ще вършите всичко по-бързо и с по-голяма лекота.

Вдъхновяващи цветове

Цветовете имат своя енергиен и емоционален заряд. Така че ги използвайте на воля. Доказано е, че сините нюанси стимулират ума, жълтите- креативността, а зелените тонове са отговорни за релаксацията. Това разбира се варира при всеки, така че, просто намерете цветовете, които ви стимулират и ги вложете в интериора на офиса си.

Ободряващи аромати

Ключът към позитивната нагласа и изобилието от енергия се крие в удовлетворяването на всички ваши сетива. Например ментата е широко използван аромат, стимулиращ паметта и освежаващ. Цитрусовите нотки пък, намаляват стреса и увеличават притока ви на енергия.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.