Призоваваме всички любители на розовото! Le Creuset току-що пусна на пазара лимитирана серия тенджери “Berry cookware”!25
Вдъхновени от красотата и сладостта на дивите горски плодове. 
Перленото преливащо розово е новият хитов цвят в момента. Този бонбонен нюанс дава възможност на любителите на ярките цветове вече ще могат да осъвременят декора в най-заетото помещение у дома и да изразят себе си с този смел цвят.

Дизайнерите на фирмата твърдят, че блещукащият лъскав финиш на този комплект ще ви зарежда със радост всеки път, когато готвите. Плодовото сияние на тенджерите са отлично допълнение към декора ви, така че ги оставете на показ, вместо да ги приберете в шкаф.

Цветът е цяло пътешествие в цветната градина от розови цветя с всички техни нюанси, а присъствието на наситеният цвят на горски плодове, придава на цвета уникална дълбочина и доста характерно въздействие върху наблюдателя. Тази специална и лимитирана серия с първокачествено тонирани цветове, цели да постигна особена и уникална одухотвореност и живот в розовият цвят.

Вече можете да намерите тази бутикова серия онлайн, налична е в три размера и има метален обков на всички тенджери, което е запазена марка на компанията. Голямата метална хватка върху капака на всяка една, придава на съдовете обем и блясък.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.